Day Zero Project | Update.

Het is weer tijd voor een update van het Day Zero Project! Ik doe vaak lang niet alles wat ik van plan was en wat me leuk lijkt om te doen (alles moet trouwens leuk zijn, ik heb de lijst zelf gemaakt haha), maar toch heb ik iedere maand wel weer iets om te vertellen omdat ik stiekem toch wel wat doelen volbreng zo nu en dan en hier en daar!

DSCN0365

Maar eerst… Een kleine update van mijn doelen voor oktober, want ik stelde een aantal doelen voor mezelf op – ook met betrekking tot het Day Zero Project – en het is natuurlijk wel leuk om te kijken of ik het een beetje goed gedaan heb!

  • Meer fietsen. Hier heb ik een beetje in gefaald want ik pak vaak de auto naar mijn werk (zowel de post als in de kas). Doordat het nu ook wat slechter weer wordt gaat dit waarschijnlijk komende maand ook niet echt lukken, hoewel ik fietsen best leuk vind.
  • Aan het werk. Dat gaat nog steeds prima! Hoewel ik bijna een hele week ziek was pas en vorige week op vakantie ging, heb ik de rest van de maand bijna fulltime gewerkt. Deze maand ga ik daarmee verder, ik weet alleen nog niet voor hoelang – het is een tijdelijke baan. Dat is dus nog even spannend! In november wil ik daarom ook weer wat meer gaan solliciteren, want dat lag de laatste tijd een beetje stil.
  • Agenda opleuken. Dit heb ik nog helemaal niet gedaan. Dit schuif ik dan maar door naar deze maand!
  • Chocoladeproeverij. Oeps, dit hebben we ook nog niet gedaan! Hopelijk hebben we in november een keertje (bijvoorbeeld in het weekend) tijd om dit te gaan doen! Een ander cadeautje van de bruiloft hebben we inmiddels wel ingewisseld: we hadden een Fleurop-bloemenbon gekregen van mijn neef en nicht en daarvoor hebben we een prachtige bos bloemen gekocht. (zie foto hieronder)

P1100604

Day Zero Project-doelen
Dan nu de doelen van het Day Zero Project die ik wilde gaan volbrengen. Volgens mij zijn er daar ook maar een paar van gelukt, haha. Ik volbracht wel nog een doel dat niet in mijn oktober-artikel is genoemd, trouwens.

  • Kleuren. Dat gaat nog steeds prima! Ik heb op vakantie een kleurplaat helemaal ingekleurd met kleurpotloden (voor de afwisseling) en een andere kleurplaat waar ik mee bezig was heb ik afgemaakt. Een derde kleurplaat is half af. Als die en nog twee andere kleurplaten af zijn maak ik weer een artikel! Dan schiet het al aardig op met de 20 kleurplaten die ik voor het project wil kleuren.
  • Een dagje naar de sauna. Er stond al bij ‘als het kan.’ Het is niet gelukt, helaas. Deze maand gaat dat denk ik ook nog niet lukken – tenzij ik aan het eind van de maand geen baan meer heb, dan kan het vast wel een dagje, haha. Dan heb ik toch nog even tijd genoeg. Ik heb nog een welness-arrangement liggen voor Thermen Bussloo (tweede persoon gratis).
  • Boeken lezen. Ook dit is niet gelukt, pff. Ik lees nog steeds vooral tijdschriften (Flow en Quest Historie momenteel, ook heb ik ‘Daphne’s Diary’ geleend van mijn schoonmoeder, ben benieuwd!). Deze maand ga ik écht verder met de biografie van Bill Clinton en met ‘wij zijn ons brein’ van Dick Swaab. Lezen is leuk!
  • Zomaar een cadeautje kopen voor Johan. Dit wilde ik 5 keer doen en heb ik inmiddels vier keer gedaan. De cadeautjes in de adventskalender zie ik dan maar als de vijfde keer! Als ‘ie af is ga ik er een artikel over schrijven en dan streep ik dit doel ook af (net als het maken van de adventskalender, dat staat ook op de lijst, ha!)
  • Afspreken met leuke mensen. Ik heb deze maand vooral Johan, mijn schoonfamilie, mijn ouders en mijn beste vriend gezien. Dikke prima, maar ik wil deze maand nog wel wat meer vrienden/vriendinnen zien als dat mogelijk is!

Behaalde Day Zero Project-doelen 
Ik behaalde doel 32 (een fotoalbum maken), werkte aan doel 60 (leuke mensen zien), rondde doel 73 af (een tijdschrift lezen in bad; het werd internet lezen en appen in bad, maar het was zo fijn en ontspannend en ik wilde gewoon graag in bad, afstrepen dus!) en ging nog een keer naar de Apenheul (doel 81). Het oorspronkelijke doel 81 was ‘vijf keer naar de Apenheul’ en het is uiteindelijk drie keer geworden met ons abonnement, maar mijn idee erachter was ‘meer gaan’ en dat is gelukt! Nog een doel om af te strepen dus! Daarnaast kleurde ik erop los, zoals ik net al zei, en ben ik bezig met het maken van een adventskalender voor Johan. Daarover binnenkort meer!

Doelen voor november 
De doelen die ik nog niet behaald heb wil ik nog mee aan de slag gaan in november. Daarnaast wil ik nu echt een vervolgverhaal gaan bedenken – of in ieder geval een onderwerp – en ook een themaweek vind ik wel weer eens tof om te doen op mijn blog. Ook wil ik met Photoshop aan de slag! Ik kan al foto’s verkleinen, hahaha. Nu nog leren bewerken!

P1100575

Genoeg doelen om aan te werken dus deze maand! Ik ga in ieder geval nu eerst de behaalde doelen wegstrepen, yes! Het wordt nog wel eens wat met het project! Ik vind het gelukkig nog steeds leuk!

Advertentie

7 gedachtes over “Day Zero Project | Update.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.