Hoi oktober!

Op veel blogs die ik volg zie ik aan het begin van een maand een lijstje voorbijkomen met plannen en (eventueel) doelen voor die maand. Ik maak wel eens een overzichtje met doelen van het Day Zero Project die ik wil volbrengen die maand, maar dat is dan vaak zoveel en zo onoverzichtelijk dat het er alsnog niet van komt. Dat vind ik zonde. Daarom dacht ik: weet je wat? Ik maak gewoon óók zo’n lijstje met plannen en doelen voor oktober! 🙂

DSCN0193

Meer fietsen
Dit komt vast goed. Afgelopen maand fietste ik regelmatig omdat ik me verveelde. Komende maand heb ik hier waarschijnlijk minder tijd voor – daarover meer bij het volgende doel! – maar ga ik wel naar dingen toe fietsen. Ik gebruikte eerst veel de fiets voor post bezorgen, maar dat vond ik toch wel lastig en best zwaar (eerst een eind fietsen met een hoop gewicht achterop en dan nog bezorgen en weer terug fietsen), daarom breng ik nu Johan naar zijn werk en dan gebruik ik weer de auto voor het post bezorgen. Prima, maar ik wil alsnog meer fietsen! Dus. (:

Aan het werk! 
JAAA! Ik heb een baan! Het is ‘maar’ voor de komende zes weken (waarvan ik er ook nog eens eentje op vakantie ben), maar het is – samen met het post bezorgen – fulltime en daar ben ik blij mee! Ik ga bonen en aardbeien plukken in de kas bij een bedrijf dat handelt in groenten en fruit, Frizzy. Het zit hier vlakbij en ik kan er dus op de fiets naartoe! Ik ga maandag beginnen – en vandaag (als jullie dit lezen) waarschijnlijk even langs om kennis te maken en een beetje wegwijs te worden – en ik ben heel benieuwd. Ik ben vooral heel blij dat ik aan het werk kan, al is het maar tijdelijk. Wie weet wat hieruit voortkomt! Misschien schrijf ik nog wel een apart artikel over hoe het werk bevalt, als ik een tijdje aan de slag ben.

Agenda 
Gisteren kwam de Team Confetti-agenda binnen en ik ben er heel blij mee! Ik ga er waarschijnlijk nog een artikel over schrijven. Deze maand wil ik ‘m een beetje gaan invullen met dingen die ik al weet (gegevens, afspraken, verjaardagen), want dat vind ik zo leuk om te doen! De eerste afspraak – met de tandarts, haha – staat er al in!

Chocoladeproeverij 
Voor onze bruiloft hebben Johan en ik een chocoladeproeverij (naar keuze, je kan kiezen uit verschillende gelegenheden waar dat kan en ook de inhoud verschilt) gekregen. Eigenlijk wil ik, als dat gaat lukken, de komende maand deze bon wel gaan verzilveren! Het lijkt me superleuk en natuurlijk komt daar dan ook een artikel over online!

Day Zero Project 
Deze maand wil ik weer wat actiever aan de slag met het Day Zero Project. Ik heb al aardig wat doelen volbracht, maar het schiet er ook vaak bij in en dat vind ik best jammer. Daarom heb ik een aantal doelen uitgekozen waar ik deze maand écht mee aan de slag ga:

 • Kleuren! Ik wilde meer gaan kleuren en dat gaat prima. Het eerste artikel, waarin ik 5 kleurplaten laat zien, is een tijdje terug al online gekomen, en inmiddels ben ik alweer aan de negende kleurplaat (van de 20 die ik als doel heb gesteld) begonnen! Deze maand wil ik het liefst 15 kleurplaten gekleurd hebben aan het eind van de maand. Dat betekent ook dat er dus nog twee artikelen online komen met een overzichtje van 5 gekleurde kleurplaten!

DSCN0292

 • (als het kan) Een dagje naar de sauna. Ik heb nog een wellness-arrangement liggen waarbij de tweede persoon gratis naar binnen kan. Dit is bij Thermen Bussloo. Ik wil daar graag heen samen met mijn moeder. Ik weet niet of het gaat lukken deze maand omdat ik natuurlijk ga werken, maar wie weet een keer op een zaterdag.
 • Boeken lezen. Ik lees wel tijdschriften (mijn abonnement op Flow is net verlengd), maar ik kom er steeds niet aan toe om meer boeken te lezen en dat vind ik jammer. Ik wil deze maand daarom in ieder geval de biografie van Bill Clinton, waar ik al een hele tijd mee bezig ben, uitlezen.
 • Zomaar een cadeautje kopen voor Johan. Dit wilde ik 5 keer doen en heb ik inmiddels al 4 keer gedaan. Het is zo leuk om hem te verrassen met iets! Ook al is het iets kleins (wat het meestal is), iets van een reep chocola ofzo, dan is het alsnog leuk. Daarom wil ik deze maand dat doel afmaken – hoewel dat natuurlijk niet betekent dat ik nooit meer zomaar cadeautjes voor hem ga kopen, hoor! 🙂
 • Afspreken met leuke mensen! Ook al heb ik het wat drukker komende maand, ik wil toch blijven proberen om af te blijven spreken met leuke mensen!

Andere plannen voor oktober 
Natuurlijk heb ik ook al weer wat dingetjes gepland staan voor oktober. Het zijn allemaal leuke dingen die gepland staan! 🙂

 • De verjaardag van mijn vader vieren! Als jullie dit lezen is hij jarig, maar hij viert het zaterdag (morgen dus). Hij wordt 60 en dat moeten we natuurlijk vieren, haha. Ik ben erg blij dat hij alweer een jaar ouder mocht worden ❤
 • Op vakantie! De laatste week van oktober gaan Johan en ik een midweekje op vakantie naar Emmen, samen met mijn schoonouders, mijn zwagers en mijn schoonzusje. Hier heb ik zin in! We gaan waarschijnlijk naar Slagharen (want ik heb nog gratis kaartjes) en in ieder geval naar de dierentuin in Emmen. Leuk vooruitzicht!

Ik heb dus nog niet zoveel plannen voor oktober, maar ik zie wel wat de maand me gaat brengen. Ik heb er in ieder geval zin in, want er staan al drie superleuke dingen op de planning: de verjaardag van mijn vader, aan het werk gaan én op vakantie gaan! 🙂

Wat gaat oktober jou brengen?

Advertentie

9 gedachtes over “Hoi oktober!

 1. Mijn plannen voor oktober:
  – Naar de open dag van de Landwinkel en naar de Disney-winkel met mijn zusje (morgen).
  – Meedoen aan de kunstdag in Nieuwegein over magisch realisme. Ik heb de proefdruk van het boekje (waar mijn verhaal instaat!) al gezien, supermooi (^o^) Ik heb er heel veel zin in!
  – Verjaardag!
  – Veel kleding naaien (heb ook al een naaidagje met een vriendin afgesproken). Ik wil sowieso een jurk, een trui en een shirt afmaken.
  – Repetitiedagen van Medusa voor het winterconcert (de stukken zijn echt heel mooi :D).
  – Ook veel lezen, moet mijn lees-challenge-punt van mijn doelenlijst wel afkrijgen natuurlijk 😛 En ik heb een recensie-exemplaar van een boekensite gekregen dus daar mag ik ook wat voor gaan schrijven! Ik verwacht in oktober ook het tweede boek te krijgen, dus ik moet snel boek 1 gaan lezen 😛
  – Veel opruimen, als ik straks een baan heb ga ik daar minder tijd voor hebben.
  – Onderhandelingen voor baan afronden (hopelijk is dit iets namelijk, maar ik ben het nog niet helemaal eens met de voorwaarden…).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.