Privacyverklaring.

Waarom deze privacy verklaring?
Een privacyverklaring of privacy statement is wettelijk verplicht sinds 25 mei 2018, voor elke website die persoonsgegevens van bezoekers gebruikt. Ik ben verplicht informatie te verstrekken aan de betrokkene (de persoon van wie de persoonsgegevens zijn), wanneer ik de persoonsgegevens verzamelt. En dat verzamelen gebeurt bij mij via het achterlaten van een reactie op mijn blog.

Contactgegevens 
Eigenaar blog: Linda Bestebreur-van Looijengoed
Email: lindabestebreur@gmail.com. Als je mij een email stuurt, zal ik die na 30 dagen weer verwijderen. Met je persoonsgegevens gebeurt niets, behalve als je je adres hebt achtergelaten voor bijvoorbeeld een winactie. Na het versturen van de producten zullen je gegevens weer verwijderd worden.

Persoonsgegevens die via mijn blog worden verwerkt
De persoonsgegevens die jij achterlaat (deze gegevens verstrekt je dus zelf) zijn als volgt:
» Voor- en eventueel achternaam
» E-mailadres / blog-url
» IP-adres
» Locatiegegevens
» Gegevens over jouw activiteiten op deze website
» Internetbrowser en het type apparaat dat je gebruikt

Doel voor de verwerking
Op mijn blog verwerk ik jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
» Je kan op deze manier een reactie achter laten op een artikel
» Je kunt contact met mij opnemen via email
» Om contact met jou op te kunnen nemen mocht dit noodzakelijk zijn
» Het kunnen ontvangen van een email wanneer ik een nieuw artikel heb geplaatst

De gegevens verstrek ik niet aan derden. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming (bij bijvoorbeeld een winactie). Daarnaast maak ik geen gebruik van mijn statistieken ter verbetering van mijn blog.

Bewaartermijn / inzage
Je naam en emailadres worden zolang als je deze site bezoekt opgeslagen. Je kunt zelf deze gegevens wijzigen of contact met mij opnemen om dit te laten doen als je dat niet meer wilt. Mocht je de gegevens willen inzien kan dit ook via een email naar bovengenoemd emailadres of via een social media kanaal zoals Facebook of Instagram.

Cookies
Mijn website maakt gebruik van cookies, ik ben wettelijk verplicht je dit te laten weten. Onder andere om er voor te zorgen dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen wanneer je een reactie achterlaat. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat of via de instellingen van je browser > verwijderen. Check via deze website welke cookies ik gebruik op mijn site.

Cookies door derden 
Het kan gebeuren dat er op mijn website ook cookies worden geplaatst door derden. Je kunt deze cookies zelf verwijderen in je browser, anders worden ze opgeslagen. Als je wilt weten wat deze bedrijven doen met jouw gegevens, dan moet je hun eigen privacyverklaringen lezen.

  • Je kan artikelen op mijn website delen via Facebook, dus zij kunnen cookies plaatsen.
  • Het kan zijn dat je al ingelogd bent via bijvoorbeeld Bloglovin’, dan verzamelen zij ook cookies.
  • Gravatar zorgt voor een afbeelding naast je naam, als je een account hebt bij Gravatar.

Mocht je een klacht in willen dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens dan kan dat hier.

Maatregelen die ik neem
Om zorgvuldig om te gaan met de gegevens die je verstrekt door het lezen van mijn blog, zijn er een aantal maatregelen genomen op mijn blog.
» Een beveiligde verbinding (dit zie je aan het groene ‘slotje’)
» Een goede spamfilter die ervoor zorgt dat spammers niet zomaar reacties kunnen achterlaten en bij je gegevens kunnen
» Zelf ga ik ook extra zorgvuldig om met de gegevens die je via mijn blog verstrekt, die zal ik nooit zomaar verspreiden

Daarnaast verwijs ik je graag naar mijn disclaimerpagina.

Wijzigingen
Deze privacyverklaring kan altijd aangepast en veranderd worden. Mocht je op de hoogte willen blijven check deze pagina dan regelmatig.

Mochten er nog vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden zijn aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via mijn emailadres.

Bron voorbeeld: Iliveformydreams.

Advertenties