Over de blogger en de blog

Hoi!

Welkom op The Miracle of Life! Mijn blog waar ik, Linda (1992), voornamelijk over mijn leven schrijf en de dingen deel waar ik blij van word of geïnteresseerd in ben. Leuk dat je op deze pagina terecht gekomen bent, want dat betekent dat je meer wilt weten over mij. Daarom ga ik je nu een aantal dingen over mezelf vertellen 🙂

IMG_9181

Linda is…

  • Geboren en opgegroeid in Hierden (op de Veluwe)
  • Geboren op 1 april 1992
  • Sinds 26 maart 2011 samen met Johan, in september 2012 verhuisd naar Mijnsheerenland (samenwonen), op 25 juli 2014 getrouwd

Bruiloft-Johan-en-Linda--6

School & studie

  • Basisschool (1996-2004), VWO (2004-2010), bachelor geschiedenis, Universiteit Utrecht (2010-2013), master Middeleeuwen en Renaissance Studies (2013-2014)
  • 2014-2015: zoektocht naar een baan (ondertussen postbezorger bij Sandd en zo nu en dan in de kas aardbeien plukken), van september 2014 tot 2016 (vrijwillige) conservator in het Rien Poortvlietmuseum op Tiengemeten.
  • 2015-2016: kopopleiding geschiedenis aan de Hogeschool Rotterdam. Dit is een verkorte lerarenopleiding waarbij ik in één jaar wordt opgeleid tot tweedegraads docent. Op dinsdag en donderdagavond volgde ik colleges aan de Hogeschool en op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag liep ik stage op de Willem van Oranjeschool in Oud-Beijerland (onderbouw havo/vwo). Deze opleiding heb ik in juli 2015 afgerond

Werk 

Ik heb allerlei leuke bijbanen gehad en in 2016-2017 een tijdje als docent Nederlands gewerkt op het VMBO voor Vormgeven & Media in Rotterdam. Sinds het schooljaar 2017 werk ik met veel plezier als docent Nederlands als Tweede Taal op de RISS, de Rotterdam International Secondary School.

Blog 
In oktober 2013 ben ik gestart met mijn blog en inmiddels wil ik niet meer zonder. Hoewel ik niet trouw iedere dag schrijf (maar dat wel probeer), hou ik mijn blog wel regelmatig bij en vind ik het hartstikke leuk om te schrijven, te fotograferen, na te denken over wat ik wil met mijn blog en waar ik over wil schrijven. Daarnaast vind ik jullie reacties altijd heel erg leuk en is het tof om te zien dat mijn blog (langzaam, maar gestaag) blijft groeien. Dankjewel!

P1100560

Dingen die ik graag doe 
Naast het werken aan mijn eigen blog vind ik het tof om andere blogs te volgen. Ik lees graag boeken (vooral – psychologische – thrillers en soms een roman) en tijdschriften maar ook kleuren en puzzelen vind ik fijn. Ik geniet van terrasjes, wandelen, fotograferen, concerten, dagjes weg (kinderboerderij, musea, dierentuin, pretpark), reizen, vrienden en vriendinnen, wijn, in de zon op het balkon zitten, muziek en het leven (in al haar glorie en verschrikking). Ik vind het belangrijk om altijd te blijven leren en nieuwsgierig te blijven, ben een spontaan iemand maar ook wel onzeker; ben een kletser maar ook een denker, werk hard wanneer nodig maar kan ook heel lui zijn, ben gevoelig, erg eigenwijs en creatief als ik het de ruimte durf te geven. Puurheid vind ik ontzettend belangrijk.

IMG_9094---kopie

Zoals je merkt vind ik het lastig om kort en bondig iets over mezelf te vertellen. Gelukkig kan ik nog veel meer over mezelf vertellen door middel van mijn artikelen! Laat gerust eens een reactie achter en heb je vragen, dan kun je die natuurlijk altijd stellen in de reacties, of stuur een mailtje naar lindabestebreur@gmail.com! Ook bedrijven die geïnteresseerd zijn in een samenwerking kunnen via dit emailadres contact met mij opnemen.

Daarnaast kun je me sinds 7 augustus 2016 ook (eindelijk) volgen via Instagram: @lindabestebreur. Hier hoop ik zowel persoonlijke foto’s te plaatsen als ook dingen die met mijn blog te maken hebben!

Als je verder privacy– of disclaimer-gerelateerd wilt weten, dan verwijs ik je graag naar die pagina’s!

Advertentie