Oproep nieuwe rubriek: Rotterdam!

Zo hier en daar komt er wel eens wat voorbij over Rotterdam. Inmiddels woon ik alweer ruim anderhalf jaar onder Rotterdam en zo kom ik daar ineens véél vaker dan dat ik er kwam toen ik nog op de Veluwe woonde.
Ik had eigenlijk altijd een beetje een hekel aan Rotterdam: ik vond het maar een kille, niets-uitstralende stad die ik liever meed. Niet echt een gezellige stad waar ik even lekker ging winkelen (en dus niet alleen omdat het best ver weg was toen ik nog thuis woonde). Ik wist echter ook nog niet zoveel van Rotterdam af en sinds ik hier woon (en zéker de laatste tijd) ben ik Rotterdam steeds meer gaan waarderen. Het heeft voor mij nog steeds niet de charme van steden als Utrecht en Harderwijk (vlakbij-home-town, speciale positie, haha!), waar het heel gezellig oogt, waar iedereen aardig lijkt en alles lekker ‘dichtbij’ is (relatief gezien dan) en waar het zo lekker sfeervol en ‘dorps’ aanvoelt op veel plekken. Rotterdam zal denk ik nooit die status krijgen voor mij, maar… Ik heb mijn oordeel wel voor een deel bijgesteld! Want wat heeft Rotterdam ook charme soms!

SAM_7546

En daarom bedacht ik van de week dat ik een nieuwe rubriek wil starten op mijn blog, als er genoeg animo voor is! (anders ga ik heel hard nadenken over de invulling haha, want ik wil toch iets met mijn idee doen)
Ik ben op zoek naar mensen die ‘iets’ hebben met Rotterdam. Het maakt niet uit of je er woont of dat je er maar een paar keer geweest bent, maar ik wil graag weten wat jouw favoriete plek of plekken zijn in Rotterdam en waarom! Foto’s zijn leuk en een introductie-verhaaltje over jou natuurlijk ook (als je dat wilt, er moet natuurlijk niets, het blijft internet ^^), dus lijkt het je wat: laat dan even een reactie achter of stuur me een mailtje! (contactgegevens staan op de pagina over de blogger en de blog) Volgende week hoop ik te starten met deze rubriek, dan zal ik zelf het spits afbijten met mijn favoriete plekjes in Rotterdam!

SAM_7303

Rotterdam: mooie stad of vreselijke plek?

2 gedachtes over “Oproep nieuwe rubriek: Rotterdam!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.