Update | Blogplannen.

Zo nu en dan schrijf ik een update met mijn blogplannen voor de komende tijd en vaak schrijf ik dan ook even over hoe het de laatste tijd met mijn blog gaat! Zo ook vandaag. Ik vind het nog steeds leuk om te bloggen, dus niet bang worden dat ik er mee ga stoppen ofzo. Ik merk echter wel dat ik het lastig vind om echt iedere dag iets online te plaatsen. Ik schrijf vaak wat artikelen vooruit en dan kan ik zo een paar dagen wat plaatsen zonder te schrijven. Op een gegeven moment zijn mijn artikelen dan echter ‘op’ en moet ik weer wat nieuwe gaan schrijven. Daar heb ik dan alleen niet altijd zin in en daarom komt er soms even niets online. Ik vind dat zelf geen probleem hoor, het is immers mijn blog en als er een tijdje niets online komt vind ik dat ook best. Maar dan weten jullie tenminste hoe het komt 🙂

P1070863

Voor de komende tijd staan er vooral veel fotografie-artikelen klaar. De laatste tijd heeft vooral Johan veel foto’s gemaakt en die ga ik zo langzamerhand allemaal op mijn blog plaatsen. Daar horen natuurlijk ook verhaaltjes bij over wat ik allemaal zoal uitspook naast het afstuderen. Verder ga ik binnenkort écht beginnen met mijn rubriek over Rotterdam, inzendingen zijn trouwens van harte welkom! Ik moet ook nog even nadenken hoe ik deze rubriek wil vormgeven: welke mensen ga ik vragen, hoe komen de artikelen eruit te zien en hoe vaak komen deze artikelen online? Zelf moet ik ook nog mijn favoriete plekjes van Rotterdam opschrijven, er iets over vertellen en vooral: foto’s ervan maken! Die heb ik namelijk nog niet allemaal… Maar dat betekent wel weer dat ik binnenkort weer naar Rotterdam ga en mijn favoriete plekjes ga bezoeken, ook een leuk vooruitzicht!

De challenge waar ik aan was begonnen, de 100 Happy Days, is er totaal bij ingeschoten. De bedoeling was om 100 dagen lang iedere dag een foto te maken van iets kleins of groots wat me blij maakt. Nu maak ik nog steeds genoeg foto’s (ook steeds meer met mijn telefoon om dan meteen of later op Facebook te kunnen zetten) en ook Johan maakt veel foto’s, maar ik vind het best lastig om echt iedere dag een foto te maken van iets waar ik blij van word of dankbaar voor ben. Ik kijk echter nog steeds goed om me heen hoor naar dingetjes waar ik blij van word! Deze uitdaging – per 10 dagen een artikel – ben ik dus mee gestopt, maar ik schrijf alsnog iedere week een dankbaarheidslijstje, dus daarin kun je ook zien waar ik blij van word en dankbaar voor ben! Ik ga trouwens denk ik volgende week weer eens een keer iedere dag een dankbaarheidslijstje online zetten (in de middag).
Verder ben ik hard aan het nadenken over een nieuwe themaweek, die in de laatste week van juni online komt. Dit lijkt nog ver weg, maar komt al snel dichterbij en ik wil wel wat leuks voor jullie klaarzetten natuurlijk 🙂 (en voor mezelf ook, trouwens)

P1070853
Lichtpuntje: bellen blazen! Dat ga ik nog véél meer doen, het is zo leuk!

Zo, niet zo’n hele lange update, maar dan weten jullie wel weer hoe en wat even. Voor de komende tijd staan er dus weer een aantal artikelen klaar en de komende weken komt er op dinsdag een quote en op woensdag een Bijbeltekst, zoals al een aantal weken. Als ik de 20 weken daarvoor heb aangetikt stop ik er – misschien tijdelijk – mee. Weet je dat ook alvast 🙂

Heb jij ook een blog en hoe plan jij je artikelen? Schrijf je iedere dag of één keer in de week of zie je wel wanneer je iets schrijft en wanneer er iets online komt?

Advertentie

3 gedachtes over “Update | Blogplannen.

  1. Ik schrijf zelf soms een paar dagen vooruit maar soms ook niet. Ik schrijf wanneer ik zin en inspiratie heb. Tuurlijk vind ik het wel het leukst als er dagelijks of om de dag een artikel online staat. Ik heb ook de plugin WordPress Editorial Calendar geïnstalleerd en die gebruik ik ook bij het plannen van mijn artikelen.

  2. Tsja, zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt schrijf ik echt niet elke dag en plan ik ook geen artikelen vooruit. Als ik iets interessants heb gedaan en foto’s heb gemaakt, zet ik wat op mijn weblog (en op mijn andere blog: als ik een boek heb gelezen en daar wat over schrijf).
    Ik heb namelijk geen ideeën om echt elke dag iets te schrijven, en ik wil ook geen echt “nutteloze” artikelen oid. Want het kost toch al 2x zoveel tijd om iets te schrijven, aangezien ik wel alles wil blijven vertalen 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.