Kleurplaten | 1 – 2018.

Net als in 2017 wil ik jullie dit jaar ook weer mijn gekleurde kleurplaten laten zien. Ik trap vandaag af met de eerste vijf kleurplaten die ik dit jaar heb gekleurd. Ze komen allemaal uit het kleurboek dat ik het meest recent heb gekocht, op het Boekenfestijn. Het is een ‘creatief kleurboek voor volwassenen’, dat je hieronder op de foto kunt zien.

Dan ga ik nu de eerste vijf kleurplaten laten zien! Ik ga de platen in dit kleurboek op volgorde inkleuren, zodat ik geen minder leuke kleurplaten oversla en dan over een tijdje zeg ‘alle leuke zijn gedaan, dit boek is klaar.’

       

De eerste kleurplaat was gelijk een vrolijke: met allemaal kleine luchtballonnen en zeppelins! Voor deze plaat heb ik zo’n beetje alle stiften die ik heb gebruikt, lekker vrolijk. Dat kan prima op zo’n plaat met kleine figuren.
De tweede plaat bestaat uit bloemen. Ik heb dit kleurboek vooral gekocht omdat er véél minder bloemen instaan dan in andere kleurboeken, die platen heb ik nu wel genoeg. Voor deze kleurplaat heb ik slechts een paar kleuren gebruikt zodat het niet te druk zou worden. Ik heb het geel/oranje afgewisseld met paars zodat het ook weer niet té saai zou worden.

       

Een roze olifant! Ik vroeg aan Johan welke kleur de olifant moest worden – ik vond grijs zo standaard, haha – en hij zei ‘roze.’ Zodoende. Ik vind het resultaat erg vrolijk! // Dan een kleurplaat met weer iets héél anders, wat ik eigenlijk nog nooit op een kleurplaat heb gezien: kleding! Tenminste, niet in deze vorm. Hier heb ik weer allerlei kleuren gebruikt, zodat het een gezellige boel zou worden.

De laatste plaat voor vandaag is ook weer erg origineel: allerlei dingen om kleding mee te maken, zoals een meetlint, spelden met een speldenkussen, vingerhoedjes, brillen, naaimachines, verschillende stoffen, knopen en ga zo maar door. Ik heb wel alle figuurtjes die hetzelfde waren met dezelfde kleur gedaan, zodat het niet te druk zou worden. Ik vind het eindresultaat wel erg leuk zo!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Ik kleur ondertussen lekker door. Het lijkt me wel leuk om een uitdaging te stellen voor mezelf voor een minimaal aantal kleurplaten om in 2018 te kleuren. Hebben jullie een goed idee hoeveel? Ik wil er niet zoveel dat de lat heel hoog ligt, want het moet wel leuk blijven natuurlijk! 🙂 

Wat vinden jullie trouwens leuker om te zien: dit soort kleurplaten of mandala’s/andere geometrische patronen? Of maakt het je niet uit?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.