Day Zero Project | trouwen, huwelijksreis, films en meer.

Ik vond dat het wel weer tijd werd voor een artikel over het Day Zero Project! Ik schrijf de laatste tijd alleen maar updates per maand, omdat ik steeds vergeet om erover te schrijven. Ik heb zelfs geen update geschreven over de maand juli. De laatste update was begin juli over de maand juni (en een stukje juli). Mijn zwager vroeg pas of ik nog wel bezig was met het project omdat ik er nooit iets over schreef en dat was voor mij wel de druppel: ik moest schrijven over het project! Ik ben namelijk nog steeds druk bezig. De afgelopen maand heb ik een hoop doelen kunnen afstrepen! Aan het eind van de maand komt er gewoon nog een overzichtje met wat ik tot dan toe heb gedaan, maar ik vond dat ik nu wel even een tussentijdse update kan geven zo halverwege deze maand 🙂

Allereerst de tussenstand. Hoever ben ik en hoever loop ik nu weer achter met het geld in de spaarpot? 

 • Behaalde doelen: 36
 • Doelen waar aan gewerkt wordt: 15 (de meeste hiervan zijn langlopende doelen)
 • Nog niet behaalde doelen: 65
 • Aantal euro’s in de spaarpot: €18
 • Aantal euro’s dat dus nog ontbreekt: €18

Welke doelen heb ik de afgelopen tijd behaald en met welke ben ik bezig? 

 • Doel 6: masterdiploma Middeleeuwen en Renaissance Studies halen. Ik schreef er al over in de update van juni/juli, maar ik heb ‘m! Ik heb de diploma nog niet, maar de officiële brief dat ik ben afgestudeerd is inmiddels binnen. Yes!
 • Doel 7: trouwen. Op 25 juli zijn Johan en ik dan eindelijk getrouwd! Het was een prachtige dag en je hebt er hier al meer over kunnen lezen. Als we de officiële trouwfoto’s binnen hebben komen daar uiteraard ook nog artikelen over online!

???????????????????????????????

 • Doel 33: op huwelijksreis gaan. De artikelen hiervan komen zo langzamerhand online, maar we hadden in ieder geval een heerlijke week in Frankrijk!

P1080852

 • Doel 47: een glaasje sterke drank drinken dat ik nog nooit heb gehad. Het werden twee slokjes, haha. Het was Jamaicaanse rum. Ik vond het best lekker, maar wel pittig. Grappig feitje: de whiskey waar ik daarna een slokje van nam vond ik, net als de vorige keer dat ik het proefde, niet lekker en scherper in mijn keel dan de rum. De rum bleek echter meer alcohol te bevatten, haha!
 • Doel 68: een week lang geen televisie kijken. Het is misschien flauw, maar ik heb ‘m wel volbracht: op onze huwelijksreis keken we namelijk geen televisie. We hadden er wel eentje op onze kamer en we keken ’s ochtends wel eens het Franse journaal en weer beneden tijdens het ontbijt, maar nooit uit onszelf. De tv stond dan al aan. Daarom vind ik dat ik dit doel volbracht heb, hihi.
 • Doel 87: een maand lang iedere week minstens twee films kijken. Ik heb hier langer dan een maand over gedaan omdat ik gewoon weinig films kijk, maar de laatste tijd kijk ik wel steeds meer films en inmiddels heb ik er al ruim acht gezien. Er staan er negen op het lijstje, overigens: The Devil Wears Prada (voor de zoveelste keer), Cloverfield, Gulliver’s Travel, een natuurfilm, The Goonies, Signs, Vet Hard, Mamma Mia (voor de zoveelste keer) en Gladiator. Mijn achterliggende doel, meer films kijken, is volbracht!

Doelen voor de komende tijd 
Bij iedere update maakte ik een lijstje met welke doelen ik de komende maand ging volbrengen of waar ik aan ging beginnen. Deze lijstjes waren dan vervolgens vaak zo lang dat ik de helft niet kon volbrengen. Daarom leg ik me de komende tijd toe op wat minder doelen, zodat ze hopelijk haalbaar zijn!

 • Doel 8: een leuke baan vinden (wordt aan gewerkt)
 • Doel 11: een themaweek houden op mijn blog (ik denk in september) (dit heb ik twee keer gedaan en wilde ik zes maanden lang één keer per maand doen, oeps…)
 • Doel 25: kleurplaten kleuren (ik wil er 20, maar heb er pas één gedaan, dus hier ga ik mee verder)
 • Doel 32: een fotoalbum maken (van de huwelijksreis!)
 • Doel 88: 50 boeken lezen. De teller staat op 18 en het lezen ligt nu een beetje stil, dus ik wil weer verder gaan lezen. Momenteel ben ik bezig in de biografie van Bill Clinton.
 • Doel 94: een kussengevecht houden!

DSC00261

Zo, dit maakt de vergeten update van afgelopen maand vast wel weer een beetje goed! Ik vond het leuk om het project weer bij te werken en te kijken wat ik nog ga doen en mee bezig ben. Ik ben het nog steeds niet zat, hihi! 🙂 Ik weet wel eindelijk een keer welk doel ik het leukste vond van de behaalde doelen van de afgelopen tijd: trouwen en op huwelijksreis gaan!

 

Advertentie

Een gedachte over “Day Zero Project | trouwen, huwelijksreis, films en meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.