Day Zero Project | ‘was gij’-puzzel.

Dat is lang geleden! Vandaag heb ik weer eens een artikeltje voor jullie over mijn Day Zero Project! Ik ben nog steeds bezig met het ontmoeten van leuke mensen, het plannen van leuke reisjes (volgende maand kan ik een hoop doelen afstrepen: afstuderen, stedentrip, paar dagen met mijn moeder op stap, trouwen en op huwelijksreis gaan!), het kleuren van kleurplaten… Én ik heb het voor elkaar: samen met Johan maakten we een hele ‘was gij’-puzzel! Er zijn verschillende varianten en als verjaardagscadeautje kreeg Johan van mijn broer en schoonzus een ‘was gij destiny’ – dit is een puzzel waarbij je op het plaatje ziet hoe het er in het verleden uitziet. De afbeelding die uiteindelijk verschijnt – die je dus puzzelt – is echter zoals het er nu uitziet: in de toekomst dus van het plaatje op de doos! Best lastig, maar hij was best goed te doen! Beter dan de vorige puzzel van was gij die we hebben geprobeerd (waarbij we een plaatje moesten puzzelen vanuit het oogpunt van één persoon op de doos, heel lastig want je hebt nog minder houvast dan bij deze destiny-variant).

10420108_733645943343215_6395996430814674401_n

 

Blij! Ik kan namelijk weer een doel afstrepen van de lijst (en ik moet écht eens kijken hoeveel geld er nog in de spaarpot moet en dat er ook echt een keer indoen… Ik loop een eind achter, haha. Faal). Ik vind het project nog steeds heel leuk, maar ik neem er te weinig tijd voor. En omdat ik nu toch even niets te doen heb, ga ik een streepjestekening maken! Een streepjestekening? Jazeker, een streepjestekening! Als ‘ie af is – ik maakte deze vroeger heel vaak en daarom wil ik het nog een keer doen – zal ik er een artikeltje over schrijven 🙂 Ik wil namelijk weer wat fanatieker met het project bezig gaan en allerlei leuke dingen doen! Daarom staan ze immers op de lijst! Ik heb vandaag (het is nu woensdag) de halve dag aan mijn paper gewerkt en ik heb twee hoofdstukken afgeschreven! De inleiding was al af en nu moet ik dus alleen nog hoofdstuk 3 en de conclusie! Het schiet op! Het afstudeerproject gaat ook goed, de tweede versie leveren we volgende week in en vrijdag hebben we dan ons eindgesprek…! Bijna afgestudeerd…!

Oh ja. Ik ging de puzzel laten zien. 🙂 Daar ging dit artikel over. Sorry, ik dwaalde even af.

10338239_733645993343210_986555121118715703_n
Dit was het plaatje op de doos…

10394041_733645963343213_788941435397694685_n
En dit is de uiteindelijke afbeelding!
Er zitten wel overeenkomsten in, maar véél dingen zijn wel heel anders geworden.

Ik vond het een leuke uitdaging! We hebben voorlopig nog wel wat puzzels liggen, dus vanavond gaan we aan de slag met de volgende puzzel. Misschien maak ik daar ook nog wel een keer een artikeltje over! 🙂

Advertentie

4 gedachtes over “Day Zero Project | ‘was gij’-puzzel.

  1. Wat een interessante puzzels! Wel wat meer uitdaging dan een gewone 🙂
    Ik heb ook nog een puzzel liggen die ik wil maken, met een tekening van Rien Poortvliet. Op het moment ben ik echter druk bezig met mijn eigen 100-dingen-lijst: vooral veel naaien, lezen, en scriptie schrijven (als het goed is kan ik dat punt ook deze maand afstrepen!). Al 25 doelen gehaald, maar die leesdoelen duren erg lang 😛 (vooral dat ene puntje waar “lees 100 boeken” bij staat… Daar zit ik nu op 27 en eind deze week hopelijk op 28 of 29 of misschien zelfs 30).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.