Persoonlijke update.

Na bijna een week blogstilte leek het me een goed idee om een persoonlijke update te schrijven. Met daarin: wat ik de afgelopen dagen heb gedaan, wat ik de komende dagen ga doen en wat je de komende tijd kan verwachten op mijn blog.

De afgelopen week – Baken 2017 
Afgelopen week was ik weer op camping de Kriemelberg in Ermelo. Sinds 2010 doe ik hier ieder jaar evangelisatie- en recreatiewerk. Ook dit jaar was het weer heel erg leuk. Ik heb heel erg genoten, het team was superleuk en de mensen op de camping ook. We hebben het echt goed gehad, dus dat is mooi. Het was dit jaar voor mij de laatste keer als teamlid, maar ik wil volgend jaar of het jaar daarna wel verder als mentor. Misschien schrijf ik binnenkort nog wel een uitgebreider artikel over deze fantastische week, maar dan weten jullie nu in ieder geval de korte samenvatting én waarom het de afgelopen dagen stil was op mijn blog.

Aankomende week – werk 
Vandaag, als jullie dit lezen, begin ik op mijn nieuwe werk! Zoals ik al eerder vertelde, heb ik een fulltime baan als docent Nederlands als tweede taal op de Rotterdam International Secondary School (RISS). Vandaag is mijn eerste dag, dit is een introductie voor nieuwe docenten. Ik vind het nog wel heel spannend allemaal, omdat het voor het eerst fulltime is, omdat het een schoolvak is wat ik nog nooit gegeven heb, omdat het een heel ander schoolsysteem is waardoor ik nu heel veel dingen nog niet weet en omdat ik voor het eerst mentor ga zijn. Ik heb er ook wel zin in hoor, dat ook, maar ik vind het wel spannend. Ik denk dat ik over een poosje wel een update schrijf over hoe de eerste weken zijn verlopen. Volgende week woensdag beginnen pas de lessen, de dagen daarvoor zijn allemaal introductie- en informatiedagen voor (nieuwe) docenten en leerlingen.

Blogplannen voor de komende periode 
Het kan zijn dat het de komende tijd wat stiller is op mijn blog dan dat jullie van mij gewend zijn als ik gewoon thuis ben. Ik heb nog heel veel ideeën en onderwerpen om over te schrijven – zo ben ik gebleven bij dag 6 van onze vakantie naar Polen, wil ik nog schrijven over Avifauna (waar ik maandag ben geweest), over ons middagje in Woerden een tijdje geleden, een grote update over mijn werk over een paar weken en ik wil ook nog iets schrijven over het Baken, zoals ik net al zei. Ideeën genoeg dus! Ik denk echter dat mijn blog nu eerst wel even op een wat lager pitje komt, omdat mijn nieuwe werk veel energie van me gaat vragen. Ik verwacht dat ik dan niet altijd nog zin of tijd heb om ’s avonds aan mijn blog te werken. Ik hoop dat jullie dat begrijpen en er extra van genieten als er wél een nieuw artikel online komt!

Hoe gaat het met jullie?

Advertentie

4 gedachtes over “Persoonlijke update.

    1. Dankjewel! 🙂 Vandaag was in ieder geval leuk, dus dat is fijn! Ah dat is lief dat je op mijn nieuwe artikelen wacht ❤ Ik ga er snel mee aan de slag, heb er zin in om nog heel veel vakantieverslagen te schrijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.