Wandeling | Arboretum Munnikepark Zwijndrecht.

Zaterdag 29 juli zijn we, voordat we naar de verjaardag van mijn zwager gingen, eerst een wandeling gaan maken in het arboretum in Zwijndrecht. Een tijdje geleden reden we hier toevallig langs en vandaag besloten we om er eens heen te gaan. Het is best wel klein, maar het is wel heel mooi om te wandelen. Het was helaas erg slecht weer, dus wij zijn na een half uurtje ongeveer, toen het weer begon te regenen, weggegaan. Ik denk dat we nog wel een keer teruggaan, want ik vond het erg mooi! Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt vanwege het slechte weer, maar ik wilde de paar die ik heb gemaakt toch even laten zien.

Er staat bij vrijwel iedere bomensoort een bordje wat voor boom het is, erg leuk. Er is veel water. Als je door het park heenloopt kom je op een gegeven moment aan de andere kant in een woonwijk uit, je kan ook langs de zijkant lopen; hier is gewoon een fietspad. Erg leuk dat het zo middenin de stad is, maar toch heel rustig en mooi.

We hebben een klein rondje gelopen en daarna zijn we even naar binnen gegaan bij het informatiecentrum, ’t Weetpunt. Dit is heel klein, maar er is een kleine expositie dus dat is wel leuk om te bekijken. Er staan onder andere veel opgezette dieren, zoals deze fazanten.

Bij het informatiecentrum staan ook veel mooie bloemen te bloeien. Doordat het zulk grauw weer was, komen de kleuren niet echt mooi over op de foto. In het echt was het mooier om te zien.

Ik denk dat we zeker nog een keer teruggaan hierheen om te wandelen, als het mooier weer is. Dan zal ik mijn foto’s daarna natuurlijk weer met jullie delen hier op de blog! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.