Nieuw: ‘letterbak’ – decoratie

We zochten al een tijdje iets anders om op onze muur in onze wc te hangen. Er hing al een hele tijd een grote poster over de verbouwing in Blijdorp van de plek van de gorilla’s. Deze poster heeft Johan een keer gekocht op een veiling – als ik het goed zeg. Het is een officiële poster van de verbouwing, toen Bokito was ontsnapt moest alles namelijk verbouwd worden daar. Leuke poster, maar we waren ‘m al een tijdje zat. Inmiddels hebben we iets gevonden! We gingen een paar laatste cadeautjes kopen voor Sinterklaas en kwamen daarna bij het tuincentrum in Oud-Beijerland terecht. Hier hebben we heerlijk geluncht en onze ogen uitgekeken op de kerstafdeling. Ik hou ervan! We kwamen uiteindelijk thuis met gerbilvoer (heb je soms nou eenmaal nodig als je deze diertjes hebt) én iets nieuws voor in de wc!

SAM_5985
Dit is ‘m dan! Maar… Leeg! Dat hoort natuurlijk niet!

De foto’s zijn niet echt van geweldige kwaliteit (niet allemaal tenminste), maar het gaat om het idee natuurlijk. Ik heb allerlei kleine dingetjes op mijn bureau staan, maar aangezien ik daar echt nooit zit (het is eigenlijk mijn ‘studieplek’, terwijl ik altijd aan de keukentafel of op de bank studeer) heeft het nu een veel leuker plekje gekregen! Het zijn dus allemaal kleine frutsels van mij!

SAM_5986
Gevuld! Ik heb ook detailfoto’s gemaakt, zodat je goed kunt zien wat er allemaal instaat. 
Het is in ieder geval geslaagd, het ziet er mooi uit vinden wij!

SAM_5987
Ik weet niet meer hoe ik hieraan kom, maar deze kun je zo in elkaar doen – de kleinere passen steeds weer in de grotere – logisch, iedereen kent ze wel toch?

SAM_5988
Van links naar rechts:
~ Vroeger een sleutelhanger, maar hij ging kapot dus er zit een gat in zijn hoofd. Gelukkig zie je dat zo niet 😉
~ Steentjes uit… Tsjechië, volgens mij. Ik heb ze al héél lang in ieder geval.
~ Steentje van de Mount Everest. Ja, hij is echt. Mijn oom heeft een aantal jaren geleden de Mount Everest beklommen tot een basiskamp op ongeveer 5600 meter hoogte, en hij nam voor mijn broer en mij allebei een steentje mee.
~ Klein olifantje, kreeg ik een keer voor mijn verjaardag van een vriendin, die allerlei kleine schattige cadeautjes had gekocht. Volgens mij is ‘ie van de wereldwinkel.

SAM_5989
Links een beeldje uit Canada, het is een Inuksuk (klik voor meer informatie). Dit was in 2010 het logo van de Olympische Winterspelen in Vancouver. Deze heb ik gekocht in de zomer van 2008, toen we op vakantie waren in Canada en de voorbereidingen voor de Spelen al in volle gang waren.
Rechts de kurk van een whiskyfles. Johan heeft er twee en eentje staat nu dus hier.

SAM_5990
Deze foto is echt beroerd. Het is het vakje linksonder waar je eigenlijk niks fatsoenlijk in kan zetten. Het ziet er nog niet echt mooi uit omdat het steeds naar beneden glijdt. Ik heb van dit steentje (waarop staat ‘Je bent een parel in Gods hand’) ook nog een grote. Ik heb ze allebei gekregen toen ik belijdenis heb gedaan, allebei van een andere vriendin.

SAM_5991
Deze steen komt van het strand van Lanzarote (één van de Canarische Eilanden). Er is daar jaren geleden (ik weet niet meer precies wanneer, heel lang geleden in ieder geval) een vulkaanuitbarsting geweest en daardoor is er nog steeds zo’n rotsstrand met zulke mooie stenen.
Deze heb ik meegenomen in 2008 (denk ik) toen we daar in de kerstvakantie waren.

SAM_5992
Vuurtorentje van Johan. Heeft hij tijdens werkweek in de brugklas (ja, lang geleden dus) gekocht op Terschelling.

SAM_5993
Minicooper! ❤ Deze kreeg ik van mijn moeder toen ik mijn rijbewijs had gehaald (24 februari 2011).

SAM_5994
Deze kocht ik ook op Lanzarote. Het is geloof ik één of ander symbool van het nationale park daar. Ik weet het niet meer precies. Wat je aan z’n voetjes ziet is inderdaad lijm, hij is meerdere keren al kapot gevallen en steeds weer gelijmd. Oeps…

SAM_5996
‘Toverdoosje’ die ik jaren geleden in Tsjechië heb gekregen. Het sleuteltje is kwijt, maar normaal gesproken kun je de onderkant naar achteren schuiven, het middelste klepje naar beneden doen en dan komt er een sleutelgat tevoorschijn en dan kan ‘ie open met behulp van een klein sleuteltje.

Dat was het!
Zo’n beetje alle kleine dingetjes die ik heb passen er in en dus is ‘ie nu helemaal vol. Wij zijn er heel blij mee! Ik wens jullie nog een fijn weekend verder!
Wij vermaken ons in ieder geval prima. Johan gaat straks naar z’n broer om daar te eten en, samen met z’n broers, de avond door te brengen. En ik? Ik heb een verjaardag van een vriendin en haar zussen (het is een drieling, vandaar) in Utrecht straks! Daar blijf ik ook slapen. Ik heb er zin in! (:

6 gedachtes over “Nieuw: ‘letterbak’ – decoratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.