Kleurplaten | 2 – 2018.

Het is tijd voor wat nieuwe kleurplaten (vooral kaartjes eigenlijk dit keer) die ik heb gekleurd!

Een hele tijd geleden kocht ik twee pakjes met kaarten om zelf te kleuren, bij Big Bazaar. Voor slechts €1 heb je een pakje met 6 dubbele kaarten én enveloppen.
Ik wilde ze gelijk al hebben door het kaartje met de uilen, haha! Die heb ik gisteren samen met het cadeautje aan mijn zwager gegeven. Het kaartje rechts is naar Duitsland gegaan! Sinds een tijdje heb ik net zo’n account als Johan op Instagram – met een elandje. Als je het leuk vind: klik even hier. Ik heb een winactie georganiseerd en onder andere dit kaartje verstuurd.

Het kaartje links is voor dezelfde winactie ook op reis gegaan en van de week aangekomen in… Australië helemaal! Zo leuk! Het kaartje rechts komt uit het tweede pakje – dat kun je misschien wel zien omdat de vorm anders is; deze ligt nog thuis. Ik wilde schrijven ‘van harte gefeliciteerd’ maar ik maakte een foutje, dus vandaar dat het raar klinkt en er een smiley bij staat 😉

Laatste twee! Links een kleurplaat die ik pas gemaakt heb, uit één van de kleurboeken voor volwassenen op reis. Rechts nog een kaartje; deze heb ik inmiddels ook verstuurd en wel naar Italië! Gek wereldje, dat Instagram, maar wel enorm leuk.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Ik ben inmiddels weer wat meer aan het kleuren – deze foto’s stonden al een tijdje te wachten – dus ik hoop dat er over niet al te lange tijd weer een update komt!

Advertentie

Een gedachte over “Kleurplaten | 2 – 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.