Hoi, ik leef nog.

17 maart kwam het laatste artikel op mijn blog online. 17 maart!! Volgens mij is het de afgelopen maanden nog nooit zó stil geweest. Dat komt niet doordat ik geen idee heb waar ik over wil schrijven, maar meer omdat ik, als ik vrije tijd heb, ik die liever besteed aan andere dingen momenteel dan aan nog meer typen – dat doe ik al best veel tijdens mijn werk.
Vandaag even een snelle update over hoe het gaat en dan ga ik daarna proberen om meer artikelen te gaan schrijven! Want ik wil jullie nog vertellen over Brugge – waar we eind februari (!) waren, over de kleurplaten die ik recent kleurde, over het uilenpark waar ik Tweede Paasdag was én natuurlijk over mijn verjaardagscadeautjes (en het tweede deel over (bij)banen moet ik ook nog steeds schrijven…). Op Instagram kun je al wel wat dingetjes zien, daar ben ik wel redelijk actief.

Hoe gaat het? (werk/persoonlijk)
Met mij gaat het wel goed. Ik heb het druk en ik merk dat ik door het bijna fulltime werken veel meer moe ben ’s avonds en in het weekend dan toen ik nog naar school ging. Dat is ook voornamelijk de reden dat mijn blog zo stil ligt op het moment.
Ik vind mijn werk nog steeds leuk, ik mag volgend jaar ook nog blijven (ik weet niet meer of ik dat al gedeeld had) en ik ga volgend jaar ook nog weer studeren. Dan wordt het dus ook weer druk, maar ik heb er wel zin in. Ik vind mijn school leuk, mijn werk meestal leuk en ik heb genoeg uitdaging in mijn werk. Daarnaast heb ik een tof team collega’s, dat vind ik ook enorm belangrijk. Dat gaat dus goed!

Wat ik wel merk, is dat ik soms weinig tijd heb voor mezelf. Als ik ’s middags niet zo laat thuis ben, dan moet ik vaak alsnog wel (wat) werk doen thuis. Tussendoor vind ik het natuurlijk ook belangrijk om tijd met Johan door te brengen en zo nu en dan met familie en vrienden (daar is veel minder tijd voor). Mijn weekenden zijn hierdoor vaak volgepland met nog wat werk en sociale activiteiten. Dat vind ik heel belangrijk, maar ik denk ook dat ik meer ‘nee’ moet zeggen tegen dingen. Dat doe ik nu al wel meer dan anders, ik merk dat ik anders echt heel moe word. Afgelopen weekend was bijvoorbeeld erg druk en dan merk ik nu – op maandagmiddag – dat ik na mijn werk geen zin meer heb om überhaupt nog iets te doen. Ik vind het nog lastig om daarin een goede balans te vinden. Hoe doen jullie dat? Tips zijn natuurlijk welkom!

Op de planning 
April is altijd een drukke maand bij ons, want er zijn veel mensen jarig. Ik ben net zelf jarig geweest – op 1 april. Ik had een hele fijne dag met wat vrienden en familie, gezellig thuis. Ik heb enorm veel toffe cadeaus gehad, die ga ik dus binnenkort nog aan jullie laten zien.
Daarnaast is in april ook mijn zwager jarig (dat was gisteren) en Johan is aan het einde van de maand ook nog jarig. We hebben dus vrijwel ieder weekend wel iets. Wel leuke dingen, maar toch 😉 Dit zijn de plannen die al vast staan:

  • Woensdag a.s. gaan Johan en ik naar de Kunsthal ’s middags! We willen de tentoonstelling ‘hyperrealisme sculptuur’ graag zien, met levensechte beeldhouwwerken. Daar hoop ik dan daarna ook nog een artikel over te schrijven.
  • Zaterdagavond ga ik mijn verjaardagscadeautje dat ik van Johan heb gekregen inwisselen, dan gaan we namelijk naar Frank Boeijen! Ditmaal in het Oude Luxor-theater in Rotterdam. Superveel zin in!
  • De Instaswap is weer begonnen! Johan en ik doen ook weer mee. Op 7 mei moeten we de pakketjes versturen, dus de komende weken ga ik weer lekker aan de slag. Zin in!
  • Nog wat laatste dingetjes kopen en regelen voor Rusland! 3 mei ga ik met mijn moeder samen naar Sint Petersburg en naar Moskou, voor 8 dagen in totaal. Ongelooflijk veel zin in, ik kijk er enorm naar uit. Ik ga nog een wegwerpcamera aanschaffen, zodat ik wat extra foto’s kan maken (dit deed ik voor het laatst in Rome en Wenen in 2015) naast mijn digitale camera; daarnaast moet ik nog wat praktische dingen regelen. Ik heb al een aftelkalender gemaakt zodat ik lekker kan aftellen, haha!
  • Op Koningsdag gaan Johan en ik ’s ochtends een helikoptervlucht maken! Dit wordt aangeboden in samenwerking met de supermarkt in ons dorp en het leek ons wel leuk om – voor niet al te duur – eens een vlucht te maken over ons dorp. Ik heb dit nog nooit gedaan dus ik ben erg benieuwd! Het lijkt me best wel eng hahaha, maar ook wel heel tof.
    Ik denk dat we daarna naar Rotterdam gaan, lekker over de enorme vrijmarkt slenteren en even op de kermis kijken. Misschien gaan we ook nog wel even bij één van de vele festivals/feestjes kijken, dat moeten we nog even uitzoeken.

Voor nu is dat alles wat gepland staat! En natuurlijk vieren we eind april ook Johans verjaardag. Op Koningsdag begint mijn meivakantie, daar kan ik nu al bijna niet meer op wachten, haha! Een paar weken nog… Dus naast al deze leuke plannen moet er natuurlijk ook gewerkt worden.

Ik hoop dat je het leuk vond om weer wat van me te horen, ik hoop dat het nu niet weer zo lang duurt voordat ik nog een artikel publiceer! Ik ga mijn best doen!

Hoe gaat het met jullie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.