Instaswap herfst 2017 | Verstuurd pakketje.

In een eerder artikel dat deze week online kwam liet ik al zien wat ik heb gekregen dit jaar met de herfsteditie van de Instaswap. Het leek me ook tof om te laten zien wat ik zelf heb verstuurd!

Alles wat ik heb gekocht is in de brievenbusdoos gegaan die je onder de meeste foto’s ziet (het groen-met-wit gestreepte vlak). Deze zat uiteindelijk helemaal vol en paste ook niet meer door de brievenbus, haha!
De eerste dingetjes die ik er ingedaan heb zijn een kaartje waar ik wat opgeschreven heb en een lipbalm van Hema.

Eveneens bij Hema vond ik dit leuke doosje met kaartjes erin met quotes erop. Er zit ook een houten standaard bij waar je de kaartjes één voor één op kunt zetten en ze zo kunt showen. Dit vond ik wel heel erg leuk (en wil ik stiekem zelf ook nog hebben, haha)!

Hema heeft zulke leuke spulletjes, daar heb ik dus het meeste voor mijn Instaswap gekocht. Deze magnetische boekenleggers en potloden komen er ook vandaan.

Notitieboekjes heb je nooit genoeg, toch? // Bij Action kocht ik ook wat spulletjes, waaronder deze Milka & Oreo-balletjes. Deze heb ik los in de doos gestopt, overal tussen, want de zak paste er niet meer in, haha.

Mijn swapmaatje heeft een aantal huisdieren, dus het leek me leuk om daar ook wat voor te kopen! // Ik vond deze toffe tape ook bij Action. Die zijn ook los in de doos gegaan, met een paperclipje eromheen zodat ze niet uit elkaar zouden rollen, haha.

Tot slot ging er nog een rolletje Haribo-snoepjes en een leuke letterslinger (sorry voor deze slechte foto, haha, er staat in ieder geval Twinkle, Twinkle, little star) bij!

Gelukkig hoorde ik van mijn swapmaatje dat ze het een leuk pakketje vond, dat is uiteindelijk natuurlijk het belangrijkste! Ik heb er zelf ook veel plezier aan gehad om alles bij elkaar te zoeken en er een mooi pakketje van te maken. Volgend jaar doe ik denk ik ook weer mee, zo één keer per jaar vind ik het wel heel leuk om te doen!

Advertentie

Een gedachte over “Instaswap herfst 2017 | Verstuurd pakketje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.