Plannetjes voor de komende tijd.

In het artikel van gisteren, na mijn bijzonder lange blogstilte, schreef ik al dat ik nog wat plannen heb voor de komende tijd. Het leek me leuk om daar vandaag eens een artikel aan te wijden!

1) Meer bloggen 
Hahaha. Ik vond het wel zo gepast om dit op één te zetten: meer bloggen! Zodra ik weer aan het typen was geslagen, merkte ik eigenlijk hoe ik het gemist heb! Het wordt dus wel weer tijd om meer te gaan schrijven. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk (en anders maar niet, het blijft mijn blog, hahaha).

2) Spelletjesmiddag 
Op mijn werk hebben we donderdag een spelletjesmiddag. Hier heb ik zin in, want ik heb het momenteel vooral erg druk met nakijken en vergaderingen voorbereiden en dat soort saaie dingen. Dan is een spelletjesmiddag een welkome, leuke afleiding!

3) Herman van Veen in Carré 
Aanstaande zaterdag ga ik met een vriend naar Herman van Veen. Twee jaar geleden zijn we ook samen geweest (Johan vindt er niets aan) en dit jaar gaan we weer. Herman komt ook in de schouwburg in Dordrecht, maar toen ik ontdekte dat de vriend nog nooit in Carré is geweest, vond ik dat we daar maar heen moesten. Zaterdag is het al zover en ik heb er heel veel zin in. We gaan ’s middags al naar Amsterdam, daar ergens lekker eten en ’s avonds hopelijk genieten van een bijzondere avond.

4) Rondleiding in de OK 
Een hele tijd geleden, ergens in het voorjaar, was er een dienstenveiling bij mijn ouders. Het geld ging naar de kerk. Eén van de veilingen was ‘een rondleiding in één van de operatiekamers van het St. Jansdal’ – dat is het ziekenhuis in Harderwijk. Johan en ik waren dat weekend toevallig bij mijn ouders en we waren meegegaan naar de veiling. Vrij spontaan bood ik en ik was één van de winnaars. Mijn moeder was één van de andere winnaars. Zaterdag 25 november is het eindelijk zover en krijgen we een rondleiding. Ik ben erg benieuwd, ik heb nog nooit een operatiekamer van binnen gezien (en als dat wel zo was geweest, is zo’n rondleiding alsnog heel anders natuurlijk).

5) Sinterklaas vieren 
Het is alweer bijna Sinterklaas als alle vorige leuke dingen die ik noemde voorbij zijn. Dit jaar vieren we het bij ons thuis op zaterdag 2 december; ik heb inmiddels al mijn cadeautjes in huis dus ik ben er klaar voor. De kruidnoten – waaronder dit jaar een paar speciale soorten uit de Van Delft-winkel – liggen ook al klaar, haha!

6) Mijn moeders verjaardag 
Zaterdag 11 november werd mijn nichtje 1 en zondag de twaalfde was mijn schoonvader jarig, dus we hebben lekker veel taart gegeten en met leuke mensen gekletst afgelopen weekend. 9 december hebben we echter alweer de volgende verjaardag, dan is namelijk mijn moeder jarig. Ze wordt dit jaar 60 en dat vind ik toch wel bijzonder. We hebben al een leuk cadeautje bedacht, wat ik natuurlijk nog niet ga verklappen, want mijn moeder leest meestal ook mijn blog (hoi mam!).

7) Naar Sint Petersburg 
Het duurt nog vrij lang, maar in mei gaan mijn moeder en ik een aantal dagen naar Sint Petersburg! Mijn moeder wil hier al heel lang heen, dus nu ik geld en tijd heb wil ik natuurlijk dolgraag met haar samen gaan. We hebben nog niets geboekt, maar zijn inmiddels wel gestart met allerlei leuke plannen maken en dingen opzoeken. Als er onder mijn lezers iemand is die wel eens in Sint Petersburg is geweest en nog tips heeft, dan horen we ze graag!

Tussendoor ga ik nog met Johan naar de nieuwe Orient Express-film en daarna ergens lekker eten, hoop ik binnenkort thee te gaan drinken met een vriendin, moet ik natuurlijk werken, komen mijn ouders op bezoek en vertellen ze hopelijk nog wat mooie verhalen over hun vakantie (ze zijn net weer thuis) en hoop ik lekker veel te blijven lezen, puzzelen, spelletjes te doen en weer meer te gaan kleuren. In het najaar heb ik vaak wel meer zin om te puzzelen en spelletjes te doen, dus dat komt vast goed! Hebben jullie nog leuke plannen voor de komende tijd?

 

Advertentie

Een gedachte over “Plannetjes voor de komende tijd.

  1. Wat een fijne plannen! Ik heb een rustige week op werk op de planning, eindelijk na weken van drukte. Maar maar 1 uurtje extra dan mijn normale weken. Daarbij heb ik het weekend afgesproken met een vriendinnetje die ik al lang niet heb gezien, gezellig Bagelen. En Zondag gaan ik en M. uit eten > we wonen dan precies 1 jaar hier<3

    Fijne Zondag! en veel plezier met de aankomende fijne plannen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.