Kleurplaten | 8 – 2017.

Voor de afwisseling – tussen alle vakantieverslagen – leek het me wel leuk om jullie weer eens 5 kleurplaten te laten zien die ik de afgelopen tijd heb gekleurd. Het is al zo’n 2 maanden geleden dat ik kleurplaten heb laten zien. Daarna heb ik vooral heel veel gelezen en op vakantie heb ik ook niet gekleurd. Ik had van voor de vakantie nog een paar kleurplaten liggen en sinds we terug zijn ben ik weer lekker aan het kleuren. Het zijn dit keer platen uit allerlei verschillende boeken en sommige zijn losse kleurplaten.

Dit patroontje komt uit het tweede kleurboek voor volwassenen op reis. Ik heb steeds twee kleuren bij elkaar gebruikt en één horizontale lijn gekleurd. Zo heb ik de hele kleurplaat gedaan, met steeds dezelfde kleurencombinaties.

Ook deze kleurplaat komt uit het tweede kleurboek voor volwassenen op reis. Ik vond dit patroon wel lekker kleuren, omdat het grote vlakken zijn. Ik heb de grote driehoeken met dezelfde kleuren gedaan, maar niet precies hetzelfde (dus niet steeds dezelfde vlakken in dezelfde kleur) zodat het toch afwisselend blijft. Om wat meer rust in de tekening te brengen, heb ik de achtergrond met verschillende bruintinten gekleurd.

Deze losse kleurplaat heb ik een keer gekregen van mijn schoonmoeder, die had verschillende kleurplaten met patronen van Escher. Ik heb ervoor gekozen om de twee patronen – de boten en de vissen – goed op te laten vallen door ze allemaal hetzelfde te kleuren.

Dit is ook een losse kleurplaat. Die had mijn moeder bij het cadeautje voor Johans verjaardag gedaan in april. Ik heb er een vrolijk peer- en appelfeestje van gemaakt! 🙂

Tot slot een plaat uit het kleurboek ‘A million owls.’ Ik vond deze wel erg schattig. Door de uilen in verschillende kleuren bruin en grijs te kleuren, blijft het toch een afwisselende plaat die leuk is om naar te kijken. Gelukkig kun je de andere dieren en de andere voorwerpen op de kleurplaat lekker in felle kleuren doen om het wat vrolijker te maken.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien! Inmiddels ben ik alweer bezig met een nieuwe kleurplaat, dus ik hoop dat het niet weer 2 maanden duurt voordat ik jullie weer 5 kleurplaten kan laten zien! 🙂

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.