Uitdaging nummer 7 + terugblik nummer 6.

De maand is weer ten einde en er is een nieuwe maand aangebroken: juli! Dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe maandelijkse uitdaging en voor een terugblik op de uitdaging van de maand juni.

Juni: elke dag 2 liter water drinken 
Ik kan jullie vertellen dat deze uitdaging totaal in het water gevallen is (ha, see what I did there?). De eerste dagen was ik er wel bewust mee bezig, maar eigenlijk was ik er al vrij snel niet echt meer mee bezig. Ik heb absoluut veel meer water gedronken dan eerder, maar echt 2 liter per dag is niet gelukt. Deze uitdaging wil ik dan toch ook proberen om door te schuiven naar de maand juli, niet per se als echte maandelijkse uitdaging zoals jullie die dit jaar van mij gewend zijn, maar meer omdat ik het wel belangrijk vind om genoeg water te drinken.

De nieuwe uitdaging: iedere dag een foto op Instagram posten! 
Zoals jullie weten ben ik inmiddels bijna een jaar actief op Instagram en vind ik het heel leuk. Ik vind het veel leuker dan Facebook en mijn telefoon geeft bij gegevensgebruik ook aan dat driekwart van mijn gebruik opgaat aan Instagram, haha. Ik plaats nu al regelmatig foto’s en soms ook wel eens twee op een dag, maar ik wil voor de komende maand bewust proberen om iedere dag een leuke foto te plaatsen. We gaan deze maand ook op vakantie, dus vanaf onze vakantieadressen probeer ik ook iedere dag dan een toffe foto van onze dag te plaatsen. Het hoeft van mij verder niet ergens aan te voldoen, dus geen bepaald thema of iets dergelijks, maar gewoon één foto per dag. Ik maak er wel een maximum van 3 foto’s per dag van trouwens, zodat het ook weer niet teveel wordt. Dat doe ik nu trouwens ook niet, want niets zo irritant – vind ik – als mensen die 10 foto’s per dag plaatsen zodat je van die persoon heel veel foto’s ziet en van anderen bijna niets.

Ik ben benieuwd hoe het gaat bevallen om iedere dag bewust na te denken over welke foto ik ga plaatsen en ervoor te zorgen dat er ook daadwerkelijk een leuke foto op Instagram verschijnt. Als je wilt zien hoe het me vergaat, dan kun je me natuurlijk altijd volgen! Vind ik gezellig! 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.