Een lijstje met blije dingen!

Het is alweer meer dan een week geleden dat ik een artikel publiceerde op mijn blog. Ik heb er wel meerdere keren aan gedacht, maar het was afgelopen week (en de week daarvoor) lekker druk én ik had eigenlijk niet zoveel inspiratie. Het duurt niet zo gek lang meer tot we op vakantie gaan, dus daarna heb ik hopelijk weer bergen inspiratie en ga ik jullie volop stalken met verhalen en foto’s van Polen. Voor vandaag heb ik een lijstje met allerlei dingen waar ik blij van word voor jullie, want afgelopen week was dan wel druk, maar er waren gelukkig vrijwel alleen maar leuke dingen!

 • Sinds 12 juni ben ik eigenlijk voornamelijk in een goed humeur. Ik heb er al een heel artikel over geschreven, maar sinds die dag heb ik een baan! Voor het nieuwe schooljaar, dus ik heb tot half augustus nog vakantie (op de post na, 7 juli is daar mijn laatste werkdag), maar ik ben natuurlijk wel nog steeds superblij daarmee! Iedereen ook bedankt voor alle felicitaties, lieve berichtjes en het mee leven van de afgelopen tijd! 🙂
 • Vorige week donderdag kwam er een vriendin op bezoek en dat was heel gezellig. Ze nam ook prachtige gerbera’s en een lief kaartje mee voor mijn nieuwe baan.
 • In het weekend deden we lekker rustig aan. Zaterdag zijn Johan en ik even naar de summerfair in Strijen, hier in de buurt, geweest. Hier waren wat foodtrucks en een heleboel kraampjes. Dat was wel even leuk om te kijken. Zondag was het Vaderdag en zijn we bij mijn schoonouders en bij opa geweest. Dat was fijn.
 • Woensdag en donderdag ging ik mijn zwager en schoonzus helpen verhuizen. Het was heel warm, tot nu toe zelfs de warmste dagen ooit in juni én van dit jaar, maar soms heb je geen keuze als je moet verhuizen. Het was gelukkig wel heel gezellig. Daarnaast ben ik stiekem ook best wel trots op mezelf dat ik zoveel zware spullen en meubels heb gesjouwd en dat er, op een paar krasjes hier en daar, niets kapot is gegaan!
 • Ik kocht bij Action pasgeleden drie paar vrolijke sokken. Ik kan dus echt zo blij worden van dat soort eenvoudige dingen. Ze zijn nog geen €2. Het eerste paar is grijs met witte ananassen erop, de andere twee paren zijn zwart; op de ene staan witte palmbomen en op de andere witte flamingo’s.
 • Sinds van de week heb ik Spotify Premium. Er was een aanbieding voor 3 maanden, voor slechts €0,99 (volgens mij geldt dat nu nog steeds!) en daarna is het €10 per maand, dus dat valt ook wel mee. Vooral als je bedenkt hoeveel muziek je kunt luisteren voor dat geld en hoe vaak ik het gebruik (iedere dag). Ik dacht dat het wel mee zou vallen met de betere kwaliteit die ze beloven, maar het geluid is serieus beter! Daarnaast vind ik het vooral héél fijn (en dat absoluut een understatement) dat ik geen reclame meer hoef te luisteren. Beste beslissing van de week. Ik heb inmiddels ook de app op mijn telefoon, ik denk dat er binnenkort een bluetooth speaker bij komt zodat ik nog veel beter geluid heb dan nu.
 • Concrete plannen maken voor wat we op vakantie precies willen gaan doen, zo leuk! We krijgen ook heel veel tips van iedereen, superfijn 🙂 Ik heb er heel veel zin in!
 • Vrijdag gingen we naar mijn ouders, die had ik al een poosje niet meer gezien dus dat was fijn. Mama had eten voor ons bewaard, dus we konden na alle file zo aan tafel. Heel prettig.
 • We waren bij mijn ouders, omdat zaterdag mijn broer ging trouwen! Mijn broer en schoonzusje (ook vriendin) zijn al meer dan zes jaar samen en ze wonen al een paar jaar in hetzelfde huis, maar ze wilden toch nog graag ook trouwen. Dat vond plaats in Steenwijk. Het was een hele fijne, gezellige, mooie dag en alle details klopten. Het was echt een bruiloft die bij hen paste. Het was leuk om iedereen weer te zien (er waren ook veel vriendinnen die ik nog ken van de middelbare school, maar waar ik nu eigenlijk niet zoveel – of helemaal geen – contact meer mee heb) en te spreken, het restaurant waar de receptie en het eten was, was heel mooi en gezellig, en het was vooral mooi dat ze zo gelukkig waren (en zijn, lijkt me, haha). Ik heb niet echt een mooie foto nog, maar ik heb wel even een fotootje op Instagram geplaatst.
 • Zondag was de uitzenddienst van het campingwerk dat ik in augustus weer ga doen, voor de achtste keer dit jaar. Het was leuk om mijn team eindelijk helemaal te leren kennen – er was slechts één iemand van ons team niet, maar die ken ik al van vorig jaar – en het was gelijk heel gezellig en het klikte. Dat gaat dus helemaal goed komen! Ik heb nu gelijk helemaal zin om aan de slag te gaan met het programma en de activiteiten waar ik verantwoordelijk voor ben. Het is echt een deel van mijn jaar en ik denk dat ik zelfs kan zeggen dat het een deel is van mijzelf, van mijn (huidige) leven, dus het hoort er echt bij. Het was trouwens ook een hele mooie dienst.
 • Eind van de middag zijn we weer naar huis gegaan en ’s avonds hebben we lekker burgerlijk Tussen Kunst & Kitsch en Bed & Breakfast gekeken. Dat vind ik dus serieus heel leuk, hahaha.
 • Van de week kwam er ook nog een boek binnen dat ik had besteld, Nederlands als tweede taal in het voortgezet onderwijs. Voordat ik begin met mijn nieuwe werk, wil ik dat nog graag lezen, zodat ik nog wat beter voorbereid ben.
 • Vandaag, als jullie dit lezen, heb ik een afspraak over hoe de lessen en de methode en alles er komend schooljaar uit gaan zien, op mijn nieuwe school. Daar heb ik wel zin in, hoewel ik het ook wel spannend vind. Volgende week is mijn arbeidsvoorwaardengesprek trouwens ook. En dan is het écht vakantie, zin in!

Een heel blij lijstje dus! Voor komende week staat er wat minder gepland, maar dat is ook wel eens lekker. Vandaag heb ik dus die afspraak op mijn werk en morgen is Johan vrij, dus dan gaan we even winkelen en er gewoon een leuke dag van maken. Daarnaast moet ik deze week gewoon weer post bezorgen en hoop ik veel te gaan lezen, want ik heb nog een aantal boeken liggen momenteel! 

Hoe gaat het met jullie?

 

 

Advertentie

Een gedachte over “Een lijstje met blije dingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.