Uitdaging nummer 6 + terugblik nummer 5.

Het is 1 juni en dat betekent dat ik vandaag weer terugblik op de uitdaging van de afgelopen maand én dat ik een nieuwe uitdaging voor mezelf heb voor de nieuwe maand!

De uitdaging van mei
De uitdaging van mei was om iedere dag te bloggen. Om iedere dag een nieuw artikel online te hebben staan. Als je me de afgelopen maand hebt gevolgd of nu terugkijkt op mijn blog, dan zul je zien dat het gelukt is! Iedere dag verscheen er een nieuw artikel. In totaal dus 31 artikelen in de maand mei. Daar ben ik best wel trots op. Ik vind het zó knap dat er mensen zijn die al jaren iedere dag één of zelfs meerdere artikelen plaatsen. Als ik dat een maand lang voor elkaar krijg vind ik het al knap van mezelf, haha. Ik had van tevoren al een hoop ideeën bedacht en die opgeschreven, zodat ik tot en met 15 mei ongeveer al inspiratie had. Daarna bedacht ik gelukkig ook nog wat dingen. De map ‘mooi’ op mijn laptop, waarin ik allerlei mooie artikelen, tags, internetsites en dergelijke bewaar waar ik dan later eventueel nog eens over kan bloggen, heeft me ook een eind geholpen. Hier staan inmiddels een stuk minder ideeën in dan voordat de maand begon. Tot slot heb ik in mei een heleboel leuke dingen gedaan waar ik over kon schrijven, zoals het Bevrijdingsfestival, de musical Jesus Christ Superstar, eten bij Niven, een high tea en nog meer. Het was wat dat betreft ook een hele leuke, volle maand!

De nieuwe uitdaging 
Dan is het nu tijd voor een nieuwe maand en dus ook voor een nieuwe uitdaging. De uitdaging die ik voor mezelf bedacht heb is: iedere dag 2 liter water drinken. Ik merk dat ik dat best lastig vind; soms probeer ik het wel door bijvoorbeeld ’s ochtends gelijk na het opstaan al een glas water te drinken, maar dan haak ik vaak na een paar dagen alweer af. Door er een uitdaging voor mezelf en voor mijn blog van te maken, hoop ik dat het wél vol kan houden en dat ook kan doorzetten in de maanden die volgen. Dat het dan op een gegeven moment een gewoonte wordt.

Ik denk dat ik om mijn uitdaging makkelijker te maken en om bij te houden hoeveel ik heb gedronken op een dag, een schemaatje ga maken met daarop glazen en flesjes water, zodat ik lekker kan afstrepen en ook weer niet teveel ga drinken.

Ik zal proberen om er af en toe iets over te schrijven op mijn blog, bijvoorbeeld in een persoonlijk artikel. Dan blijven jullie ook een beetje op de hoogte of het is gelukt. Natuurlijk komt er sowieso op 1 juli ook een terugblik.

Wat is jouw uitdaging voor de komende maand? Lukt het jou om iedere dag 2 liter water te drinken?

Advertentie

Een gedachte over “Uitdaging nummer 6 + terugblik nummer 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.