Colour a puzzle for adults.

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn schoonouders niet alleen geld, maar ook een puzzel. Niet zomaar een puzzel, maar een puzzel die je eerst zelf kunt kleuren. Je eigen gekleurde puzzel dus. Het is de Colour a Puzzle for Adults, te koop bij Action. Ik zag pas dat er verschillende varianten zijn, ze kosten nog geen euro dus daarvoor hoef je het niet te laten. Vandaag laat ik je mijn puzzel zien, zoals ‘ie er in het begin uit zag, zoals het er gedurende het kleuren uit zag én natuurlijk het eindresultaat!

 

De puzzel bestaat uit 100 stukjes. Dat leek me dus ongelooflijk simpel. De puzzel bestaat echter uit heel veel verschillende bloemenpatronen en dat maakt het erg lastig. Ik ben er zeker wel een paar uur mee bezig geweest tot ik de puzzel eindelijk in elkaar had. Dat kleurt makkelijker dan met losse stukjes, dan weet je zeker dat de stukjes kloppen als ze gekleurd zijn. Anders wordt het wel een beetje een vreemde kleurplaat natuurlijk.

Zo zag het eruit terwijl ik aan het puzzelen! Het leek me wel leuk om dat ook te laten zien 🙂
Je kunt hier wel goed zien hoe ingewikkeld sommige stukjes zijn denk ik, qua patroon.

Dit was tijdens het kleuren! Ik heb er wel heel lang over gedaan voordat de kleurplaat gekleurd was trouwens, want ik ben een week na mijn verjaardag begonnen ongeveer, en van de week was de kleurplaat pas klaar :’)

En zo ziet de puzzelkleurplaat er nu uit! Ik zag pas na het maken van dit artikel dat de foto bewogen is, sorry. Ik had daarna de puzzel gesloopt dus tja :’)
Nu nog iemand vinden die ‘m een keer wil maken, maar dat zal Johan wel worden dan 😉

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Het leek me wel leuk om hier een apart artikel van te maken, zodat je het proces een beetje kunt zien. Best wel een aanrader, maar je moet er wel even zin in hebben. Het is best een lastige puzzel en ook wel een lastige kleurplaat. Het stukje ‘For Adults’ klopt dus zeker!

Advertentie

Een gedachte over “Colour a puzzle for adults.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.