Nieuw | Schoenen, lp’s en meer.

Afgelopen zaterdag was er een grote rommelmarkt in Oud-Beijerland. Johan en ik hebben er een rondje overheen gelopen, eigenlijk niet met een bepaald doel, maar gewoon voor de gezelligheid. Uiteindelijk kwam ik thuis met een paar schoenen, twee platen en drie singles. Daarnaast kocht ik bij Hema een nieuw paar sokken, die ik al als cadeautje voor mijn moeder had gekocht – ik vond ze zelf ook superleuk, dus heb ik ze alsnog gekocht. Bij Hema kochten we trouwens nog wat spulletjes, maar die vond ik niet zo interessant om te laten zien (asperges, ondergoed, haha). Bij Bruna kochten we een cadeautje en een kaartje voor mijn oma, die jarig was, en dat kaartje vond ik wel heel erg leuk. Daar heb ik dus ook even foto’s van gemaakt. Ik ga het nu allemaal aan je laten zien!

De sokken heb je misschien al gezien in het artikel waarin ik mijn Moederdagcadeautjes liet zien. Ik vond deze sokken eigenlijk zelf ook wel heel tof, dus heb ik ze zaterdag nog een keer gekocht, haha. Hema heeft tegenwoordig zulke leuke sokken!

Kijk hoe mooi! Ik kocht deze Allstars voor slechts €20. Ze waren precies in mijn maat en nog helemaal nieuw, dus die kon ik echt niet laten staan. Ik heb al eens eerder deze kleur gehad, maar dat is al een flink aantal jaren geleden. Zulke mooie nieuwe Allstars heb ik al lang niet meer gehad, haha! Ik ben er superblij mee, vooral voor dit prijsje en dat ik er zomaar tegenaan liep zonder dat ik er naar op zoek was.

Voor mijn oma kochten we deze kaart van Marjolein Bastin. Ze hebben bij Bruna heel veel verschillende kaarten van haar en ze zijn vrijwel allemaal even mooi. Aan een patroontje en een vogeltje op de envelop is ook gedacht, supermooi.

Deze dubbelelpee met alle liedjes uit de film Grease kon ik natuurlijk niet laten liggen! Niet alle liedjes zijn nog even goed op de plaat, maar dat mag ook wel als ‘ie zo oud is. Ik ben er heel blij mee! Deze lp nam ik mee voor €2.

Bij dezelfde kraam vonden we ook deze lp van Clouseau. Deze plaat is inmiddels ook alweer bijna 30 jaar oud (uit 1989), superleuk. Ik kende eigenlijk alleen Daar gaat ze en Anne – van deze plaat tenminste – maar ik ben er heel blij mee. Het grootste gedeelte van deze elpee is nog supergoed van kwaliteit. Deze plaat kostte ook €2.

Vervolgens vonden we een kraam met twee dozen vol met singles. Alsof je één liedje koopt op Itunes, maar dan van heel lang geleden, haha. Eerst vonden we deze twee plaatjes van Frank Boeijen. Op de ene staan Zwart Wit en Kamer voor Twee. Op de andere staan De Beloning en Volle Maan. Dat laatste liedje kende ik niet eens, dus dat was extra leuk. Voor deze singles betaalde ik per stuk €0,50.

Ik filmde maandagochtend even een stukje van het liedje Volle Maan voor op Instagram, die kun je hier nu ook even beluisteren als je dat leuk vindt.

Daarnaast vond ik nog een single van Elton John. Ik heb één plaat van hem, maar deze twee liedjes staan daar allebei niet op. Op de ene kant staat Nikita en op de andere kant The man who never died. Die laatste is voor het grootste gedeelte instrumentaal. De kwaliteit van deze single is nog heel goed. Deze kostte ook €0,50.

Dat waren al mijn aankopen alweer! Ik ben met alles even blij. Het blijft leuk om nieuwe lp’s te vinden voor bij onze collectie. Van Clouseau hadden we nog niets, dus dat is extra leuk. Van Grease had ik alleen een single, dus dit is wel een hele goede uitbreiding 🙂 Oh en met de schoenen ben ik ook geweldig blij!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.