Woensdagwandeling.

Je zou denken dat als ik op 19 mei een artikel plaats met als titel ‘woensdagwandeling’, dat het gaat over afgelopen woensdag. Niets is echter minder waar, want het gaat om foto’s die ik de week ervoor al maakte. Toen hebben Johan en ik een wandelingetje door ons dorp gemaakt en daarvan zijn de foto’s die ik nu met je wil delen. Omdat ik deze maand iedere dag een artikel online wil plaatsen, heb ik van tevoren een planning gemaakt met allerlei ideeën om over te schrijven. Deze foto’s komen daardoor wat later online dan je wellicht zou verwachten. Verder heb ik er eigenlijk niet zoveel over te vertellen, ik heb gewoon wat foto’s gemaakt bij de Binnenmaas en die vond ik wel mooi om te delen met jullie.

Als we gewoon even een wandeling maken door ons dorp, dan komen we eigenlijk altijd bij het water uit. Dat blijft gewoon mooi om naartoe te wandelen en het is letterlijk maar 10 minuutjes bij ons huis vandaan.

Natuurlijk horen daar foto’s van de bomen en van mijn voeten bij.

Er kwamen in hoog tempo een aantal kano’s voorbij. Dat wilde ik vastleggen, maar dat lukte geloof ik niet helemaal zoals ik het in gedachten had. Ik vond het resultaat echter wel leuk genoeg om te delen.

Ineens liep er een hond over het strand, zonder baasje. Zo abrupt als hij gekomen was, ging hij ook weer weg trouwens. Honden zijn leuk om te fotograferen – honden zijn trouwens sowieso leuk.

Zomaar een wandelingetje met zomaar wat foto’s. Dat vind ik stiekem één van de leukste dingen om over te schrijven en om te laten zien: wat ik zoal zie tijdens wandelingen.

Advertentie

2 gedachtes over “Woensdagwandeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.