15 random questions.

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een vragenlijstje heb ingevuld op mijn blog. Toen ik ideeën aan het bedenken was voor artikelen die ik deze maand wilde schrijven, kwam ik in het mapje waarin ik van alles bewaar (het heet ‘mooi’ en er zitten bijvoorbeeld mooie liedjes in en mooie artikelen die ik nog weer eens na wil lezen, maar ook blogideeën) de tag 15 random questions tegen. Ik heb ‘m gevonden op de blog van Saskia.

1. Wat is het leukste dat je gisteren hebt gedaan? 
Het leukste dat ik dinsdag gedaan heb is denk ik koffie drinken met een vriend. Ik was niet erg lekker (hele week al niet) en ben erg verkouden, dus dit was een fijne afleiding.

2. Wat wilde je als klein kind worden? 
Meestal juf – dat is gelukt, alleen dan op het voortgezet onderwijs – of dierenarts. Ik wilde tot ongeveer in de vierde klas van het vwo dierenarts worden. Daar moet je alleen twee belangrijke dingen voor doen: 1) heel lang studeren en 2) goed zijn in natuurkunde. Dat ging ‘m dus niet worden.

3. Welk klusje heb je een hekel aan? 
Strijken. Met stip op één.

4. Als je getuige zou kunnen zijn van elke gebeurtenis in het verleden, heden of toekomst, welke zou het dan zijn? 
Natuurlijk wil ik dan iets kiezen uit mijn eigen leven – bijvoorbeeld onze vakantie in Rome, of mijn trouwdag – maar ik zou ook wel een historische gebeurtenis mee willen maken, bijvoorbeeld de afschaffing van de slavernij in Amerika (want: Abraham Lincoln), 5 mei 1945 in Nederland, een offer brengen op het heiligdom van Herakles op het eiland Thasos (bij Griekenland – hier schreef ik mijn scriptie over). Oh, of bij een concert van Michael Jackson, Frank Sinatra of Leonard Cohen zijn.

5. Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen? 
Waarschijnlijk vraag ik eerst 10 keer of het wel echt waar is. Daarna doe ik een hele grote vreugdedans door mijn huis. En vervolgens gaan we een huis kopen en zou ik mijn studieschuld graag af willen lossen. Tevens hebben we nog een droomreis die we dan denk ik ook wel gaan maken.

6. Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?(natuurlijk ook waarom die). 
Hier heb ik toevallig deze maand een artikel over geschreven. Ik wil geen enkele leeftijd voor altijd zijn.

7. Wat was het eerste dat je kocht van je eerste salaris? 
Het was geen bijzondere aankoop volgens mij, want dan had ik het nog wel geweten. Ik denk koffie met taart of iets in die richting – ook heel belangrijk.

8. Wat heb je als achtergrondfoto op je telefoon? 
Op het vergrendelscherm heb ik momenteel flamingo’s. Als gewone achtergrond heb ik een foto die in 2010 in Zweden is gemaakt toen we daar op vakantie waren, van een zonsondergang (ik hou niet zo van een drukke achtergrond op mijn telefoon).

9. Je gaat lunchen – wat bestel je? 
Dat varieert bij mij altijd, maar ik houd heel erg van pannenkoeken, broodje zalm, broodje warm vlees of een goede burger.

10. Huil je wel eens bij een film? 
Ja! De afgelopen jaren is het alleen maar meer geworden trouwens. Ook als ik een film al heel vaak heb gezien kan ik zomaar weer gaan huilen bij een bepaalde scène (bijvoorbeeld bij The Fault in Our Stars en Spijt).

11. Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie? 
Ik weet niet of ik die echt heb. Ik denk dat sommige mensen zouden zeggen The Voice (Kids), want dat wordt altijd door heel veel mensen afgekraakt. Ik vind het echter superleuk om te kijken.

12. Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd? 
Tears van Clean Bandit ft. Louisa Johnson. Zo’n fijn liedje (toffe video ook trouwens).

13. Naar wie was je laatste appje? En wat heb je gestuurd? 
Mijn laatste appje was naar een vriend van mij. Ik stuurde ‘Goed zo. Enjoy :)’

14. Waar kun je je enorm aan ergeren? 
Mensen die hele gemene reacties plaatsen op internet – zeg dan gewoon niets! – en mensen die te zacht rijden als je harder mag, zonder reden. Oh en mensen die gaan bumperkleven terwijl je al te hard rijdt en je niet aan de kant kan.

15. Wat is je meest gebruikte emoji? 
Het poppetje met het hartje dat hij zo wegblaast. 🙂

Voel je vrij om deze vragen ook te beantwoorden! Wat is het laatste liedje dat jij hebt geluisterd?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.