Nieuw | Allerlei leuke spulletjes en een boek.

Er blijven maar nieuwe spullen in mijn huis komen de laatste tijd, haha! Zoals ik al even vertelde in het artikel over ons dagje Blijdorp, waren mijn ouders afgelopen vrijdag bij ons. Ze waren er aan het begin van de middag al, dus besloten we om even naar Zuidplein te gaan. Uiteindelijk zijn we hier de hele middag geweest. We hebben heel wat winkels afgestruind en ook wat spulletjes gekocht. Daarnaast heb ik een lp gekocht pas en een boek. Vandaag laat ik alles aan jullie zien! 🙂 Ik weet niet van alles meer wat de prijzen waren, maar als ik het weet staat het erbij!

image-2017-02-19-1

Het eerste dat we – of eigenlijk Johan – hebben gekocht, is een grote matroesjka van hout, waar, zoals het hoort, kleinere in zitten. Hij wil deze gaan branden – zijn nieuwe hobby. Deze matroesjka is van So Low.

image-2017-02-19-4 image-2017-02-19-5

We kochten deze houten hanger, die we aan de muur in de wc hebben opgehangen.
Deze hanger is van Big Bazar. 

image-2017-02-19-6

Bij Big Bazar hebben we veel spulletjes gekocht. Dit zakje snoep moest van mij ook mee 🙂

image-2017-02-19-1 image-2017-02-19

Deze plank – bedoeld voor decoratie en niet als snijplank voor voedsel, staat er speciaal op! – kocht Johan ook bij Big Bazar. Hij wil deze ook gaan branden. De kant met het patroontje wordt dan de achterkant; of we wisselen ‘m zo nu en dan om. Er zit een lusje aan zodat je ‘m op kan hangen.

image-2017-02-19-2 image-2017-02-19-3

Dit doosje is ook al van Big Bazar. Johan gaat hier de metalen puntjes van zijn brander in bewaren als ze nog warm zijn. Hij wilde graag iets wat niet breekbaar is, zodat het niet erg is mocht het een keertje per ongeluk vallen. Daarnaast is het handig omdat je het warme metaal natuurlijk niet zomaar op de (houten) tafel kunt leggen.

image-2017-02-19-6 image-2017-02-19-7

Ik vond ook een nieuw uiltje voor bij mijn verzameling! Voor de foto heb ik er een aantal van mijn andere uiltjes bij gezet (links), maar hij staat nu bij de uiltjes en vogeltjes van de rechterfoto. Die staan op het dressoir.

image-2017-02-19-4 image-2017-02-19-5

Bij Hema kocht ik nieuwe sokken. Ik heb heel veel dikke sokken die je lekker in de winter aan kunt én heel veel enkelsokjes voor de lente/zomer, maar sokken die daar tussenin zitten, die ik fijn vind met het weer wat er nu een beetje aan komt, had ik eigenlijk nauwelijks meer. Bij Hema was nu een actie dat je drie paar sokken voor €7 kon kopen – ze zijn normaal €3,50 per paar – dus dat kwam mooi uit! Ik zocht lekker vrolijke sokken uit, daar houd ik wel van.

image-2017-02-19-8 image-2017-02-19-9

image-2017-02-19-10

Afgelopen week kwam het eerste album van Rondé uit. Misschien ken je ze van het liedje Run, dat is wel eens op de radio. Tijdens het Glazen Huis in Breda hebben Johan en ik Rondé zien optreden en dat vonden we heel tof. Run is daarnaast sowieso één van mijn favoriete liedjes sinds het uitgekomen is. Toen ik dus ergens las dat hun album uitgekomen was, ging ik gelijk kijken online of ik ‘m kon kopen. Er is ook een cd van, maar toen ik zag dat het album er ook op vinyl is, moest ik die natuurlijk kopen! Voor jullie fotografeerde ik de hoes, zowel de buiten- als de binnenkant vind ik heel tof! De plaat is daarnaast ook erg goed, aanrader!

image-2017-02-19

Tot slot heb ik, op aanraden van mijn leidinggevende op mijn werk, dit boek gekocht. De Engelse versie was de helft goedkoper dan de Nederlandse (!), dus vandaar dat ik die gekocht heb (deze was al ruim €26). Het boek geeft maar liefst 62 technieken om goed les te kunnen geven en jezelf te ontwikkelen. Ik kan als startend docent natuurlijk altijd extra technieken gebruiken om te werken aan de punten waar ik nog niet tevreden over ben en/of nog niet goed genoeg in presteer. Ik ben erg benieuwd naar dit boek! Het is natuurlijk een studieboek en geen leesboek, dus ik denk dat ik soms een hoofdstuk of een paar pagina’s ga lezen. Als ik het uit heb of als ik er een goed oordeel over heb, dan zal ik er een review over schrijven.

Dat was alles wat ik de afgelopen week heb gekocht! Sommige dingen zijn wel nuttig – zoals het boek en de sokken – en andere dingen, zoals het uiltje, zijn meer voor de leuk. Ik ben blij met alle spulletjes! Wat vind jij het leukste item en waarom?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.