Mijn plannen voor de voorjaarsvakantie.

Het is alweer 15 februari vandaag en aangezien februari niet zo lang duurt, komt de voorjaarsvakantie ook al weer aardig in de buurt! Dit jaar heb ik weer lekker een weekje vrij, dat is wel een voordeel van in het onderwijs werken natuurlijk. Mijn vakantie is dit jaar in de laatste week van februari / de eerste week van maart. Het leek me wel leuk om mijn plannen voor mijn vrije weekje met jullie te delen, want er staat al aardig wat gepland – en (vakantie)lijstjes zijn altijd leuk 🙂

 • Ik ga waarschijnlijk samen met Johan een dagje naar Zoo Antwerpen. Ik heb hem kaartjes cadeau gegeven – in de adventskalender zaten die – en die gaan we in de voorjaarsvakantie maar eens gebruiken! Johan is trouwens de hele week ook vrij, gezellig! We zijn al eens eerder samen in deze dierentuin geweest, maar dat is inmiddels alweer een aantal jaren geleden en er is best wat verbouwd. Het wordt dus wel weer eens tijd. Zin in! Antwerpen is voor ons trouwens maar een uurtje rijden, dus het is ook nog eens lekker in de buurt. Ik denk dat we hier op maandag of op zaterdag naartoe gaan.
 • In de vakantie hoef ik natuurlijk niet naar mijn werk, maar ik moet wel post bezorgen voor Sandd. Dit is dus gewoon op dinsdag en vrijdag.
 • Dinsdagmiddag ga ik naar mijn ouders (met de trein, hoera voor wereldreizen!), want er zijn twee hele leuke dingen gepland om aan die kant van het land te gaan doen… Maar sowieso is naar mijn ouders gaan fijn.
 • Dinsdagavond ga ik met een vriendin pizza eten in Harderwijk. Hier heb ik heel veel zin in, want ik zie deze vriendin niet vaak maar wel heel graag.
 • Woensdag ga ik met mijn moeder naar de sauna. Dit hebben we ergens vorig jaar al gereserveerd, want we zouden eerst op een andere dag gaan maar toen kon het niet doorgaan. We gaan naar Thermen Bussloo. Ik ga niet vaak naar de sauna, maar als ik ga vind ik het altijd heel fijn – en ik ga eigenlijk altijd met mijn moeder, want moeder-dochterdagen zijn fijn en Johan houdt niet van naar de sauna gaan.
 • Donderdag ga ik dan weer naar huis en dan heb ik een dagje vrij, haha. Ik heb natuurlijk alle dagen vrij, maar donderdag staat er nog niets gepland dus dan ga ik lekker uitslapen (bij mijn ouders dus nog) en lekker lezen, kleuren, bloggen, dat soort dingen denk ik.
 • Vrijdagochtend ga ik helpen bij de Vakantie Bijbel Klub van onze kerk. Johan helpt op alle ochtenden – woensdag, donderdag en vrijdag – maar doordat ik dus naar de sauna ga met mijn moeder kan ik alleen op vrijdagochtend helpen. Ik vind dit wel de leukste ochtend, want je mag verkleed komen (mijn toffe outfit – haha – kun je in mijn vorige artikel zien!) en we sluiten de ochtend af met samen eten – vorig jaar was het met pannenkoeken, maar dit jaar is het iets anders met een P. We weten officieel nog niet wat, maar ik denk zomaar dat het patat gaat worden. Altijd goed! Andere dingen die ik met een P kan bedenken zijn trouwens ook prima, want dan kan ik alleen maar pizza en poffertjes bedenken, haha!
 • Naast deze plannen hoop ik ook veel te kunnen lezen, bloggen, kleuren en een paar keer uit te kunnen slapen. Ik zal ook wat lessen voor de week erna moeten voorbereiden natuurlijk, maar hier hoop ik niet al te lang mee bezig te zijn 😉

Er staat dus al aardig wat vast en gepland in de voorjaarsvakantie. Gelukkig zijn het allemaal leuke dingen! 🙂 Ik heb er zin in! Maar eerst nog even anderhalve week werken – dat is ook zo voorbij – en bovendien worden aanstaande vrijdag en zaterdag ook nog eens leuk. Vrijdagmiddag en -avond komen mijn ouders langs en zaterdag gaan Johan en ik samen met mijn schoonouders, zwagers, schoonzusje en nichtje een dagje naar Blijdorp 🙂

Heb jij ook voorjaarsvakantie? Zo ja, heb je al leuke plannen?

Advertentie

4 gedachtes over “Mijn plannen voor de voorjaarsvakantie.

 1. Haha! Eten dat met een P begint is altijd goed! Steve noemt het altijd ‘vitamine P’ en dat kan inderdaad pizza zijn, maar ook patat of pannenkoeken. Leuke plannen!

 2. Wat een fijne planning. Die zoo in Antwerpen vind ik verreweg nog steeds de aller mooiste ZOO waar ik ben geweest. geniet er dus van, wil er ook nog zeker eens een keertje heen.

  De voorjaarsvakantie? Ik moet werken (hele dagen in de NSO) en daarnaast ben ik jarig, lief is jarig en heb ik een aantal daagjes vrij met helemaal NIETS op de planning express<3

  1. Ik vind het ook een hele mooie dierentuin 🙂
   Ja dan is het natuurlijk druk op jouw werk! Fijn dat je ook lekker wat vrij bent. Geniet ervan! En natuurlijk ook van je verjaardag 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.