Nieuw | Eten & drinken, boek, Koekiemonster en meer.

Het is best lastig om een originele titel te bedenken voor artikelen in de categorie Nieuw. Het liefst zou ik van alles iets noemen, maar dan wordt de titel enorm lang. Nu heb ik het meeste wel genoemd en de laatste dingetjes vallen dan onder ‘meer’, haha. Vandaag vond ik het wel weer eens tijd om jullie wat dingen te laten zien die ik de laatste tijd heb gekocht of gekregen, want inmiddels zijn het er weer aardig wat (en vandaag als dit online staat komt er nog een nieuwe lp, maar daar schrijf ik vast nog wel eens over)!

image-2017-02-13-8

Een paar weken geleden kwam ik tijdens het opruimen van een lade een cadeaubon van Gall & Gall tegen. Altijd leuk! Afgelopen week hebben we hier iets voor gekocht, namelijk een fles Boswandeling (een likeur met melk, kokosnoot en banaan) en een fles Piña Colada (ook likeur, met rum, kokosnoot en ananas). Lekker! Boswandeling vind ik trouwens de meeste fantastische naam ooit voor een likeur én het ziet er heel tof uit, want het is namelijk groen (lekker chemisch groen).

image-2017-02-13-4 image-2017-02-13-3

We hadden al een tijdje geen bloemen meer gekocht, dus daar werd het wel weer tijd voor. Bij Albert Heijn kochten we pas de bos die je links ziet, met verschillende bloemen erin. De mooie bos op de foto rechts kregen we afgelopen weekend van vrienden die op bezoek kwamen. Hier zitten ook verschillende bloemen in en ook eucalyptus, dus wellicht kan ik dat nog bewaren als de rest is uitgebloeid en dan fancy Instagram-foto’s maken, haha!

image-2017-02-13-7

Deze powerbank – die eigenlijk voor Johan is, want ik heb ‘m met mijn vet goede telefoonbatterij niet nodig – hebben we ook gekregen. Altijd handig om te hebben!

image-2017-02-13-6 image-2017-02-13-5

In de voorjaarsvakantie gaan Johan en ik weer helpen bij de Vakantie Bijbel Klub (ik kan het ook niet helpen dat het met een K is, het heet nu eenmaal zo) en op vrijdag mag je dan verkleed komen. Vorig jaar hadden we ons niet zo prachtig verkleed, dus daar moest maar eens verandering in komen. Een foto van Johans bloemetjespak heb ik even niet, maar wel twee foto’s van mijn vet mooie Koekiemonster-pak. Ik zeg altijd dat ik een grafhekel heb aan onesies (alleen al aan het woord trouwens) en dat is nog steeds zo, maar voor zo’n verkleedfeestje – of mocht ik eens een keer carnaval gaan vieren, haha – is het wel tof. Het zit trouwens wel hartstikke lekker. Ik weet niet hoe lang ze ‘m nog hebben, maar hij is momenteel (net als het bloemetjespak) te koop bij Action voor €9,95.

Gisteren kwam ik bij Intratuin terecht. Ik moest ’s middags naar de tandarts en had daarna eigenlijk nog geen zin om naar huis te gaan. Daarom ben ik binnendoor naar de Intratuin gereden om daar koffie te drinken en iets lekkers te eten. Dat eten en drinken werd latte macchiato met warme apfelstrudel. Heel lekker! Daarna ging ik natuurlijk even door de winkel lopen en ik heb dus ook wat dingen gekocht hier.

image-2017-02-13-1 image-2017-02-13-2

Voor de konijnen kopen we af en toe iets lekkers. Ik let eigenlijk altijd goed op of er niet teveel suikers en kleurstoffen in zitten. Af en toe kan dat geen kwaad, maar het is natuurlijk beter om ze dat niet te geven. Meestal koop ik als snack knabbelstokjes met groente en/of fruit, maar ik zag nu deze ‘donut’ liggen en die leek me ook wel lekker voor Inca & Maya, dus heb ik die meegenomen. Er zit wortel in en hij is verder gemaakt van knapperige granen. Er zit wel wat suiker in, maar niet zoveel, en ik denk dat in de wortelstukjes ook wel wat kunstmatige kleurstoffen zijn toegevoegd. Ik hoop dat ze het lekker vinden – zo af en toe mag dat best, wat lekkers.

Daarnaast kocht ik een zak met Amarettini voor ons, want die koekjes zijn zó lekker ❤
Die kon ik gewoon niet laten liggen, haha!

image-2017-02-13

Ik heb ook nog wat geks gekocht bij Intratuin, namelijk een boek! Er was een heel schap vol met allerlei boeken en ook best veel van bekende schrijvers, zoals het boek dat ik heb uitgekozen. Ze waren allemaal €7,50 per stuk omdat ze ‘licht beschadigd’ zijn. Aan dit boek zie je zo op de foto volgens mij niets, maar de hoeken zijn niet helemaal mooi meer en hij is een beetje gekreukt hier en daar. Je ziet het trouwens amper en ik denk dat het boek sowieso minder mooi wordt als ik het ga lezen/heb gelezen. Ik vond het een mooie gelegenheid om een boek van Karin Slaughter te kopen, want ik heb al veel recensies gelezen van haar boeken maar nog nooit iets van haar gelezen. Voor dit geld wilde ik Mooie meisjes wel eens proberen. De review volgt vanzelf een keer op mijn blog! Ik ben nu nog bezig in een ander boek.

Dat waren mijn aankopen! Zoals gezegd komt er vandaag dus nog een lp, maar die zie je vanzelf wel op Instagram of – later – op mijn blog verschijnen. Ik ben er in ieder geval heel benieuwd naar! Ik heb ook het nieuwe boek van Nicci French in de reeks over Frieda Klein besteld, maar die komt pas begin april uit dus die komt dan vanzelf wel binnen. Zin in! 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.