Ik kreeg een setje kaartjes van You are Beloved!

Of je ze nu nog gratis kan krijgen weet ik niet, maar afgelopen woensdag lag er bij mij in de brievenbus een heel leuk pakketje! Ik was eigenlijk alweer vergeten dat ik het had aangevraagd, maar bij Ninamaakt op Instagram zag ik dat ze een prachtige illustratie had gemaakt voor één van de fotokaarten van de zusjes van You are BelovedIk vind de illustraties van Nina altijd supermooi en dus heb ik gelijk gereageerd en een setje kaartjes aangevraagd. Woensdag lagen die dus in de bus. Vanwaar dan nu pas dit artikel? Tja, ik had iets teveel inspiratie, haha, dus de hele week stonden al artikelen ingepland. Op mijn Instagram heb je al wel de kaartjes kunnen zien overigens, maar voor wie dat gemist heeft of nog graag een close-up wil zien, kun je hier nogmaals de kaartjes bekijken! Ik ga deze kaartjes dit jaar sowieso allemaal proberen te versturen, dus als je eventueel een leuk kaartje wilt ontvangen – voorkeur uitspreken voor een kaartje mag natuurlijk ook! – dan kun je me altijd mailen of even een reactie achterlaten en dan mail ik jou! 🙂

image-2017-01-04

Het pakje zag er zo uit toen het in mijn brievenbus lag. Op de voorkant zat een label met daarop mijn naam en adres, dus vandaar dat ik alleen een foto heb gemaakt van de achterkant. Er zat zelfs confetti in het pakje, altijd leuk!

image-2017-01-04-7 image-2017-01-04-8

Er zaten maar liefst 3 kaartjes in die geïllustreerd zijn door Nina! Superleuk! Ik vind de combinatie tussen de quote, tekeningen en de foto heel mooi. Deze foto is trouwens gemaakt op Texel. Op iedere kaart staat ook dat het gemaakt is door de meisjes van You are Beloved (mooie naam ook, ‘je bent geliefd’) en op deze kaart wordt natuurlijk ook Nina vermeldt.

image-2017-01-04-6

Er zaten ook twee kaartjes in met ‘let your light shine’ erop en allemaal goudkleurige stipjes.
Het eenvoudige design van deze kaart vind ik heel mooi. Ik weet nog niet zo goed voor welke gelegenheid ik deze kaartjes kan gebruiken, behalve voor ‘zomaar’ (dat doe ik trouwens te weinig, zomaar kaartjes versturen). Iemand nog een leuk idee?

image-2017-01-04-5

De volgende kaart in het pakketje is deze. Ideaal als kaart voor… Valentijn (maar dat vind ik eigenlijk maar commerciële onzin, je kan iedere dag tegen mensen zeggen dat je van ze houdt, toch?), een verjaardag van iemand van wie je veel houdt, voor een belijdenis, voor een stel dat gaat trouwen of is getrouwd, als kaartje als er iemand geboren is… Hier weet ik heel veel bestemmingen voor, maar er zit er slechts eentje in! Wie weet bestel ik nog wel een keer zelf kaartjes bij de webshop, want oh, wat zijn ze mooi!

image-2017-01-04-4 image-2017-01-04-3

De laatste kaartjes van het pakje zijn deze. Mooie setting! In het lijstje staat ‘I’m wearing the smile you gave me.’ Geschikt als vriendschapskaartje of liefdeskaartje denk ik. Hoewel ik ‘m sowieso wel tof vind. Oh, en deze kaartjes kun je natuurlijk ook weer weggeven bij bijvoorbeeld een Instaswap of voor je eigen kaartenrek. Van dit kaartje ontving ik trouwens 3 exemplaren, de derde zie je op de foto rechts. Hier stond een persoonlijk verhaaltje voor mij op, superlief! Dit kaartje ga ik sowieso in mijn kaartenrek met mooie kaartjes hangen!

image-2017-01-04-1 image-2017-01-04-2

Tot slot zat er een visitekaartje in van de meisjes. Mooi! Hier kun je ook de Facebookpagina en het Instagramaccount van You are Beloved vinden!

Ik kan niet anders dan heel blij zijn met deze kaartjes en ik wil ze heel graag gaan versturen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en neem dus zeker ook eens een kijkje bij ‘You are Beloved!’ (Overigens, geen #spon of iets dergelijks, ik vroeg de kaartjes zelf aan en iedereen kon ze gratis krijgen.)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.