Nieuw | Accessoire, huishoudelijk, lp & spel.

Het is weer tijd voor een artikel in de categorie ‘nieuw.’ De laatste tijd hebben we best wat nieuwe spulletjes aangeschaft, maar soms heb je dat hè. Eén van de uitdagingen voor dit jaar wordt dan ook voor mij om een maand lang geen nieuwe spulletjes aan te schaffen – tenzij ik echt iets nodig heb. In december kwamen er echter nog wel wat pakketjes en daarnaast kochten we in de winkel ook nog een spel. Vandaag ga ik alles aan je laten zien!

Gek genoeg komen de eerste twee dingen die ik aan je wil laten zien van de Bijenkorf! Dat is voor jou als je dit leest misschien niet vreemd, maar ik kom er eigenlijk vrijwel nooit. Johan had echter nog twee cadeaukaarten – onbeperkt geldig – al een aantal jaren in de kast liggen en het kwam er steeds niet van om die te gebruiken. Totdat ik een poosje terug op een blog een prachtige waxinelichtjeshouder zag met een soort spiegelwanden zodat je een soort eindeloosheid creëert. Deze was van het merk &Klevering en dat wordt verkocht bij de Bijenkorf. Normaal gesproken zou ik nooit er ook maar over nadenken om een waxinelichtjeshouder (wat een woord trouwens!) van €25 te kopen, maar met zo’n cadeaukaart is het nog eens leuk. Die van ons heeft plaats voor 3 waxinelichtjes en bestaat uit twee losse onderdelen: de spiegelwanden en de houten ondergrond. Dit is vooral erg handig met het aansteken van de lichtjes, want dan kun je gewoon even het glas eraf tillen. 😉

image-2017-01-02-10

Slechts één van mijn foto’s lukte, want wat is dit een lastig ding om te fotograferen door de spiegelingen. Je kan op deze foto, die ik van bovenaf heb genomen, wel goed zien hoe het spiegeleffect werkt. Als je de kaarsjes aansteekt en je kijkt in de spiegel dan is het net alsof je een eindeloze rij met lichtjes hebt. Echt heel tof. Ik plaatste daarvan een foto op Instagram, daar kun je het effect goed op zien.

Het tweede wat we gekocht hebben van de cadeaukaarten zijn, heel burgerlijk, zeven vaatdoeken. Normaal zou ik ook hier geen moment over nadenken, want ook deze vaatdoeken kostten bij elkaar zo’n €25, wat ik echt belachelijk duur vind voor vaatdoeken (en dat zou iedereen moeten vinden want het ís duur als je bedenkt dat je er ook 10 kan kopen voor een paar euro). Maar, nogmaals, met een cadeaukaart… Bovendien waren onze vaatdoeken echt aan vervanging toe en is het gewoon een leuk setje. Ik had nooit verwacht dat ik op mijn blog nog eens iets zou schrijven over vaatdoeken, haha! Het zijn er zeven, voor iedere dag van de week één. Ik denk niet dat dat bij ons precies zo gaat gebeuren, maar het idee is natuurlijk leuk. Ik heb zowel een foto van alle vaatdoeken bij elkaar gemaakt als één van iedere vaatdoek apart, zodat je ze even goed kunt zien.

image-2017-01-02

Kijk als eerste even naar de leuke patroontjes! En wie spot de vogeltjes op iedere vaatdoek? Dat kun je natuurlijk beter zien op de volgende foto’s 😉

image-2017-01-02-7 image-2017-01-02-1

Zondag – Maandag

image-2017-01-02-2 image-2017-01-02-3

Dinsdag – Woensdag (kun je niet zo goed zien door de lichte kleur, maar het staat er echt)

image-2017-01-02-4 image-2017-01-02-5 image-2017-01-02-6

Donderdag – Vrijdag – Zaterdag

Stiekem ben ik hier best wel blij mee en vond ik ze ook nog eens leuk genoeg om ze aan jullie te laten zien. We konden verder echt niets vinden wat we echt wilden hebben en dit was leuk én nuttig tegelijk, dus dat is mooi. Nu zijn de cadeaukaarten mooi op en hoefden we alleen nog maar iets van een euro van de verzendkosten te betalen.

Op Tweede Kerstdag gingen we even winkelen in het Alexandrium in Rotterdam omdat we – nog steeds trouwens – op zoek waren naar een nieuwe televisie. Uiteindelijk kwamen we niet thuis met een tv, maar wel met het spel Regenwormen. Dat hebben we inmiddels al heel vaak gespeeld. Lekker makkelijk en het kan snel tussendoor, want het duurt meestal maximaal een halfuur.

image-2017-01-02-8 image-2017-01-02-9

We bestelden ook nog een pakje bij bol.com. Johan wilde een boekje kopen en toen zagen we daarna dat er heel veel lp’s in de aanbieding waren – 2 voor €40. Voor nieuwe lp’s is dat helemaal niet duur. We wilden heel graag nog een lp met kerstmuziek van Frank Sinatra, gewoon omdat het kan (ik heb wel een gewone plaat van Frank al in mijn collectie). Deze zat gelukkig bij de aanbieding, dus toen hadden we al één plaat. Deze lp is echter nog niet binnen, want de levertijd was veel langer dan van de andere plaat die we hebben gekocht. Jullie zien deze vast nog wel een keer voorbij komen op Instagram of mijn blog als ‘ie er is! En dan ga ik ‘m natuurlijk wel gelijk draaien ook al is het dan nog lang geen kerst, haha.

De lp die wél gelijk de volgende dag kwam is deze van Lily Allen. Ik heb al een cd van haar en nu dus ook een lp! Ik kende serieus geen één liedje haha. Deze kostte dus ook €20 en er zat ook nog een cd bij met alle tracks die ook op de plaat staan. Daarnaast staat er één bonusliedje op dat helaas niet op de lp staat. Dit nummer ken ik wel, want het is Somewhere only we know dat je waarschijnlijk kent van de band Keane. Lily heeft dit liedje een keer akoestisch gecoverd en dat is zó mooi! De plaat bevat typische Lily Allen-liedjes, dus met lekker veel vrolijke melodieën, sarcastische teksten en fuck alles. Ik hou ervan! Ik vind de plaat er trouwens sowieso erg tof uitzien. Op de binnenhoes staan ook nog eens alle lyrics, dus dat is fijn.

Dat was wat ik nu aan jullie wilde zien! 🙂
Ik ben blij met onze nieuwe aankopen!

Advertentie

2 gedachtes over “Nieuw | Accessoire, huishoudelijk, lp & spel.

  1. Tja, dat krijg je als je te lang van te voren je blogs schrijft en inplant. Ondertussen is die plaat er wel al een tijdje. Én heb je ook nog es een paar andere platen. Nja, heb je weer wat voor een volgende blog. 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.