Nieuw | Kettinkje ‘huisje’ en lp’s.

Gisteren kwam mijn bestelling van de leuke webshop Op een stokje, die ik sinds een tijdje (via via gevonden, je kent het wel) op Instagram volg, binnen! Dit was erg leuk thuiskomen na mijn eerste ‘werkdag’ (tussen haakjes, want het was vooral regelen en bijna een overload aan informatie – binnenkort schrijf ik wel wat meer over mijn werk als ik echt bezig ben en wat meer gewend – de eerste indruk is in ieder geval heel positief!), want ik zat al eventjes op het pakje, dat gewoon in mijn brievenbus viel, te wachten. Naast de bestelling die ik deed bij deze leuke webshop, hier te volgen via Instagram trouwens, was ik afgelopen weekend ook even te vinden op de kerstmarkt in Oud-Beijerland, waar ik bij een kraam met heel veel platen twee lp’s kocht voor mijn verzameling. Vandaag laat ik je alles zien!

image-2016-12-12-8

Omdat mijn adres op de voorkant van het pakje, dat er heel vrolijk uitzag door de felle kleurtjes, staat, heb ik alleen even een foto van de achterkant gemaakt. Hello, I’m here! vertelde het pakje mij. Natuurlijk word ik hier al blij van, maar de inhoud is nog véél leuker!

image-2016-12-12-9 image-2016-12-12-10

In het pakje zaten twee dingen: een zakje met mijn daadwerkelijke bestelling erin én een lief kaartje van Josan, de eigenaresse van Op een stokje. Op de sticker waarmee het zakje was dichtgeplakt staat trouwens Make it a december to remember, dat kun je niet zo goed zien op de foto. Er zitten ook nep-sneeuwvlokjes in, lekker vrolijk! En dus een kaartje (in de webshop vind je nog veel meer toffe kaartjes!) met een berichtje.

image-2016-12-12-11 image-2016-12-12-12

Dit is wat ik bestelde: een kettinkje met een houten huisje! Op de website wordt het kettinkje heel mooi beschreven: ‘Home is where the heart is. Dat wilden we niet op een poster want die zijn er al genoeg.
Met deze houten ketting draag je je huis letterlijk mee op je hart. Feels good.’

Hier ben ik het helemaal mee eens! Het huisje is gemaakt van eiken en de ketting heeft verzilverde bolletjes. De ketting is 70 centimeter lang, dus bij mij valt ‘ie ongeveer tot op mijn borst. Ik vind dat zelf erg mooi, hoewel ik ook wel een langere ketting heb en ook juist kortere kettinkjes. Een erg leuke toevoeging aan mijn collectie sieraden! Ik kies mijn sieraden altijd zorgvuldig uit, want ik vind het belangrijk dat ik ze veel draag. Dat komt met deze ketting vast goed, ik ben er heel blij mee! 🙂 Het kettinkje kun je hier kopen voor €10,95 (exclusief verzendkosten á €3,50 voor een brievenbuspakketje).

image-2016-12-12-13 image-2016-12-12-14

Op de kerstmarkt in Oud-Beijerland kocht ik zoals ik al zei twee elpees (dat woord ziet er zó raar uit, haha. Ik schrijf meestal lp’s maar elpee mag ook gewoon). De eerste is van Louis Armstrong. Ik ken eigenlijk maar één liedje van deze plaat, maar ik vind ‘m wel erg fijn. Zijn stem is fijn en de muziek is fijn. Ik vind dit vooral prettig als achtergrondmuziek, lekker jazzy en rustig. Ik hou ervan. Deze lp was €3.

image-2016-12-12-15 image-2016-12-12-16

Naast Louis Armstrong nam ik ook een plaat mee van Herman van Veen. Dit is inmiddels de derde plaat in mijn collectie die van Herman is. Op deze plaat staan vooral (hele) bekende liedjes, zoals je al op de voorkant ziet. Ik denk dat de meeste lezers van mijn blog in ieder geval het liedje Zo Vrolijk (van Alfred Jodokus Kwak) wel kennen en ook Toveren en Opzij zijn natuurlijk heel bekend. Daarnaast zullen de wat oudere lezers van mijn blog ook bekend zijn met Suzanne, Anne en Hilversum III. Ook Johan was wel blij met deze lp, want op de andere twee platen die ik heb van Herman staan vrijwel alleen maar onbekende(re) liedjes. Deze lp was slechts €1! Ik verwachtte dus eerlijk gezegd weinig van de kwaliteit, maar hij blijkt nog helemaal goed te zijn. Dit was een fijne verrassing! Het is ook nog eens een dubbel-elpee, dus ik ben helemaal blij hiermee!

Dat waren mijn aankopen van de laatste tijd! Het kettinkje kocht ik als cadeautje voor mezelf omdat ik net een baan heb (ik wilde toch iets kopen en ik had dit kettinkje al een tijdje op het oog) en de lp’s kwam ik toevallig tegen en zijn een welkome aanvulling op mijn collectie! 

Advertentie

Een gedachte over “Nieuw | Kettinkje ‘huisje’ en lp’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.