Een aantal novemberplannen.

November is alweer een flink aantal dagen op gang, maar het leek me nog wel leuk om wat plannen die ik heb voor deze maand op een rijtje te zetten!

image-2016-10-31-10 image-2016-10-31-19

 • Ik hoop dat het nog veel dagen lekker weer wordt, zodat we nog wat meer kunnen wandelen in de natuur
 • 4 november zijn de oefenavonden begonnen voor de musical Esther, die in mijn kerk opgevoerd gaat worden volgend jaar april. Ik doe dit jaar ook mee met de musical! Ik vertel jullie er vast nog wel meer over, maar ik ga in ieder geval dus een aantal keren oefenen deze maand en de komende maanden!
 • Ik hoop veel tijd door te gaan brengen met mijn nieuwe neefje of nichtje, dat hopelijk al geboren is als dit artikel online komt! Ik schrijf dit op 3 november al namelijk en nu is het nog niet geboren. Dit is het eerste kindje van mijn zwager en schoonzus. Het betekent voor mij dat ik voor het eerst tante wordt, superleuk!
 • 18 november ga ik met mijn klas van vorig jaar pizza eten bij Very Italian Pizza in Rotterdam. Hier heb ik heel veel zin in! 🙂
 • Ik wil lekker veel gaan kleuren en lezen deze maand, ik heb weer wat nieuwe boeken liggen én ik heb met de Instaswap natuurlijk een nieuw kleurboek gekregen.
 • 12 november is mijn schoonvader jarig. Feestje!
 • 13 november is de jaarlijkse familiemiddag van mijn moeders kant van de familie. Mijn moeder komt uit een gezin van 8 kinderen en die hebben ook bijna allemaal weer kinderen (en die ook), dus het is een lekker grote familie. Het is niet te doen om naar alle verjaardagen te gaan en daarom hebben we nu de familiemiddag! Vroeger zagen we elkaar altijd op mijn oma’s verjaardag, want dan huurde ze een zaaltje en kwam iedereen. Mijn oma leeft echter al een aantal jaren niet meer, dus sindsdien is er de familiemiddag.
 • We hebben deze maand, zoals iedere maand, een Bijbelstudie-avond. Dit keer is het bij ons thuis dus dat betekent dat wij het ook voorbereiden.
 • 20 november is een vriend van mij jarig (wat koop je voor iemand die alles al heeft en niets wil? Iemand een idee? Haha!). Feestje!
 • Ik hoop nog met wat meer vrienden/vriendinnen af te spreken als dat gaat lukken en ik wil graag met Johan gaan lunchen of avondeten bij Soffree on Fifty-Four, een heel leuk zaakje in Oud-Beijerland.

En verder zien we wel wat deze maand gaat brengen! Ik denk dat het weer heel leuk gaat worden, ik ga in ieder geval mijn best doen! Wat zijn jouw plannen voor november?

Advertentie

2 gedachtes over “Een aantal novemberplannen.

 1. Dat zijn een hoop (leuke) plannen 🙂
  Ik ben nog niet begonnen aan mijn lijstje, word misschien wel tijd..
  Liefs Kimberly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.