Herfstlijstje | Instaswap (verstuurd pakketje)!

Het is tijd voor weer een nieuw artikel in de reeks van herfstige artikelen. Vandaag (als dit online komt om 6 uur natuurlijk nog niet, maar later op de dag wel) heb ik het pakketje dat ik samengesteld heb voor de Instaswap op de post gedaan! Het leek me wel leuk om jullie te laten zien wat ik allemaal heb gekocht en verzameld en hoe ik dat heb ingepakt. Ik hoop echt dat de ontvanger, Laura (als je op de link klikt kom je op haar Instagram), het pakketje leuk gaat vinden! Daarnaast ben ik natuurlijk nieuwsgierig wat er in het pakje zit dat ik ga krijgen van een andere Instagrammer, maar dat zien jullie dan vanzelf wel op mijn blog verschijnen!

image-2016-10-25-45

Voor mijn pakketje heb ik vooral de Hema en mijn eigen huis geplunderd. Hema heeft zulke leuke dingen die je in zo’n pakketje kan stoppen! Thuis ontdekte ik dat ik ook nog wel wat leuke dingen had om weg te geven. Je ziet hier een overzicht van toen alles ingepakt was. Ik heb geen foto gemaakt van het pakketje zelf – al deze dingen zijn in een brievenbusdoos van Hema gegaan, een groene met witte strepen. Deze heb ik versierd met wat washitape, stickers en een quote. Ik heb hier geen foto van gemaakt omdat het adres van Laura erop staat. Ik ga je nu de onderdelen los van elkaar laten zien!

image-2016-10-25-30 image-2016-10-25-33

Ik kocht drie verschillende kaartjes. De achterste twee liet ik leeg en
op die met Hello schreef ik een boodschap voor Laura. Rechts een schriftje dat ik bij Hema kocht, en een mini-blokje met plakbriefjes ‘voor kleine ideeën.’ Ik heb in mijn pakketje telkens geprobeerd om quotes toe te voegen of een kleine boodschap over het cadeautje, om het wat leuker te maken.

image-2016-10-25-31 image-2016-10-25-32

De snoepjes en Tony’s heb ik ingepakt voordat ze in het pakketje gingen. Het zijn hartjes, een pepermuntje en Werther’s Originals. Rechts: cappuccino om zelf te maken (dat staat ook op het labeltje) en verschillende soorten thee. Bij de thee heb ik kleine gaatjes geprikt aan de bovenkant van ieder zakje, zodat ik ze met een lintje aan elkaar kon binden. Op het labeltje staat de quote Tea. A hug in a cup.

image-2016-10-25-34 image-2016-10-25-35

Ik had thuis nog window bags van Hema. Daarin deed ik wat verschillende kaarten (onder andere van Flow) en stickers. Op de achterkant heb ik geschreven wat er zo ongeveer in zit.

image-2016-10-25-36 image-2016-10-25-44

Deze zakjes zijn ook leuk om cadeau te geven, dus heb ik er nog een lege met bijbehorende sticker bij gedaan. ‘A windowbag to give away with a present.’ Rechts verschillende stickers die ik nog heb ingepakt. In het pakje links zitten twee grote stickers met ‘happy’ erop en in het pakje rechts zitten drie vellen met verschillende labels.

image-2016-10-25-37 image-2016-10-25-38

De kerstafdeling is er weer bij Hema! Naast kerstballen en andere decoratie vond ik ook superleuke stickers – naast de rode zitten deze stickers er ook in het goud en zilverkleurig in) en knijpers. Ik vond die zo schattig! Ik heb ze samen ingepakt in cadeaupapier van Ikea. Volgens mij is de washitape van Action, maar dat weet ik niet zeker. Er staan steeds twee wolkjes op en dan Enjoy your day. De andere washitape is van dezelfde winkel en daarop staan verschillende kleine cameraatjes. De quote vond ik wel bij deze cadeautjes passen 😉

image-2016-10-25-39 image-2016-10-25-40

Ik had nog een heel leuk teken- of schrijfschriftje van Flow. Ik gebruik ‘m zelf niet, dus dan is het heel leuk om zoiets cadeau te geven vond ik! Aan de binnenkant staan kleine tekeningetjes en ik voegde de quote Happiness is handmade toe.

image-2016-10-25-41 image-2016-10-25-42

Papier heb je nooit genoeg toch? Ik koos wat mooie printjes uit en bond die met een lintje aan elkaar. Op het briefje staat ‘om iets moois van te maken’. Dat gaat vast goed komen!

image-2016-10-25-43

Tot slot een aantal kleurplaten! Ik heb vrij veel kleurboeken en ook wat losse kleurplaatjes.
Daar heb ik er een aantal van uitgekozen voor dit Instaswap-pakketje.

Ik vond het heel leuk om het pakketje samen te stellen en ik hoop dat Laura het leuk vind! Zodra ik mijn pakketje heb ontvangen ga ik dat natuurlijk ook laten zien op mijn blog! Hebben jullie ook meegedaan aan de Instaswap? In de lente is er denk ik weer een nieuwe editie en dan ga ik ook weer meedoen 🙂

4 gedachtes over “Herfstlijstje | Instaswap (verstuurd pakketje)!

  1. Mijn pakketje is zojuist op de bus gegaan, in een brievenbusdoos van de hema. Super tip trouwens! Ik kende het tot vanochtend niet, maar zocht wel iets leuk om mijn Instaswap mee te versturen 🙂
    Morgenochtend komt mijn verstuurde pakketje online. Maar jeetje, wat is jouw pakketje leuk geworden! 🙂 Ik merk wel, dat ik nog helemaal nieuw hierin ben. Maar; oefening baart kunst!
    En nu afwachten maar!

    Liefs Kimberly

    1. Spannend hè! Het is voor mij ook voor de eerste keer dus ik hoop dat ze het leuk gaat vinden 🙂 Thanks! Ik ga morgen naar jouw pakje kijken! Ik zag die brievenbusdozen toevallig bij Hema, zo fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.