Deze creatieve dingen vind ik leuk om te doen.

Het leek me wel leuk om eens met jullie te delen welke creatieve dingen ik leuk vind om te doen! Ik heb verschillende foto’s gemaakt en bij iedere foto wil ik ook iets vertellen!

image-2016-10-17-10 image-2016-10-12-8

1. Voor het eerste dingetje op de lijst heb ik gewoon twee foto’s uitgekozen die ik de afgelopen tijd heb gemaakt (in het bos en op het strand van Ouddorp). Ik vind het namelijk leuk om te fotograferen!

2. Instaswap

image-2016-10-21

Ik doe deze herfst voor het eerst mee met de Instaswap en wat is het leuk om een pakketje voor iemand samen te stellen! Op de foto kun je een aantal dingetjes zien die ik heb gekocht. Het meeste was toen al ingepakt. Ik heb van alles foto’s gemaakt. Begin november komt er een artikel online over de Instaswap, als ik het pakketje heb verstuurd. Ik ga natuurlijk mijn gekregen pakketje dan ook laten zien aan jullie! Op deze manier creatief bezig zijn vind ik ook leuk!

3. Puzzelen 

image-2016-10-21-1

Ik vind het, vooral in het najaar als je lekker knus en warm binnen zit terwijl het buiten regent, erg leuk om te puzzelen. Momenteel zijn we bezig met deze puzzel over Parijs, van 1000 stukjes. Hij is bijna klaar, dus dan is het tijd om een nieuwe uit te zoeken (en een doel van het herfstlijstje af te strepen, haha)!

4. Puzzelen (maar dan in de tweede betekenis van het woord)

image-2016-10-21-5

Naast puzzelen met puzzelstukjes hou ik ook van puzzelen in puzzelboeken! Ik ben momenteel weer in een fase dat ik vrijwel alleen maar woordzoekers maak, maar ik vind sudoku’s ook fijn en soms een kruiswoord- of een Zweeds raadsel. Logische puzzels, Japans tekenen en dergelijke zijn niet aan mij besteed.

5. Ons interieur veranderen 

image-2016-10-21-6

Je ziet hier een hoekje van onze vensterbank. Ik vind het leuk om zo nu en dan ons interieur te veranderen. Ik schuif dan voornamelijk met accessoires en foto’s, want daar hou ik van. Dat maakt een huis persoonlijk en warm.

6. Lezen 

image-2016-10-21-4

Lezen is niet per se iets creatiefs. Ik heb hier even tijdschriften gefotografeerd, maar boeken had ook gekund want ik hou ook heel veel van boeken. Wat ik als creatief zie aan boeken en tijdschriften lezen, is dat ik er geïnspireerd door kan raken! Vooral door tijdschriften als die je op de foto ziet, zoals Flow, Quest en Psychologie Magazine. Je wordt er wat wijzer van en soms word ik er ook creatief door geïnspireerd om bijvoorbeeld iets te gaan doen, te gaan maken óf om over te bloggen!

7. Kleuren 

image-2016-10-21-8

Zoals je wel weet als je mij kent en/of mijn blog al wat langer volgt, vind ik het heel fijn om te kleuren. Ik heb veel verschillende kleurboeken in huis, zoals je op de foto ziet – onder andere het eerste en tweede kleurboek voor volwassenen op reis, het creatief kleurboek voor grote mensen en een mandala-kleurboek. Ik deel zo nu en dan ook mijn creaties op mijn blog. Dat is inmiddels alweer een tijdje geleden, want de laatste tijd heb ik niet zoveel gekleurd. Toen ik dit artikel ging maken besloot ik dat daar gelijk maar verandering in moest komen, haha!

8. Knutselen / kaartjes maken etc.

image-2016-10-21-7

Ik heb één doos in huis met knutselspullen (en daarnaast een stapel met kleurboeken). Die zie je hier op de foto. Er zit van alles in, van tape tot mooie stiften tot mooie papiertjes tot stickers en nog veel meer. Als ik in een sporadisch creatieve knutselbui ben, dan wil ik hier nog wel eens in kijken om iets leuks te maken. Vroeger maakte ik veel kaartjes, vooral ook van delen van kaarten die ik dan zelf gekregen had. Daar maakte ik dan weer nieuwe van om te versturen. Dit doe ik eigenlijk nooit meer, maar soms heb ik nog wel eens zo’n bui dat ik er zin in heb.

9. Mijn konijnen aaien

image-2016-10-21-2 image-2016-10-21-3

In ons huishouden moet je best creatief zijn om de konijnen – links is Maya, rechts is Inca (het zijn zusjes) – te aaien. Het zijn namelijk echt geen knuffelkonijnen. Hoewel het nu steeds beter gaat, rennen ze vaak toch nog wel weg als je met ze wil knuffelen of ze wil aaien. Daar is dus best wat creativiteit voor nodig (ook om ze weer in hun hok te krijgen als we weggaan, haha)!

En natuurlijk hoort hier ook mijn hobby schrijven/bloggen bij! Ik wist niet zo goed wat voor foto ik daarvan moest maken, maar dat is dan nummer 10 op het lijstje! 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en zien! Wat voor creatiefs vind jij leuk om te doen?

Advertentie

3 gedachtes over “Deze creatieve dingen vind ik leuk om te doen.

  1. Oh bah, puzzelen. Daar heb ik dus zo’n hekel aan haha.. Wel erg leuk om al jouw bezigheden te zien. Ik hou er ook van lekker te veranderen in huis, of wat creatieve DIY te maken.. Ben nu bezig voor een creatie van ons appartement voor in onze nieuwe woning, als herinnering. Echt heel erg leuk om te doen 🙂 *en mooi om straks te hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.