Donderdagochtend.

Mijn blog is een belangrijke hobby voor mij. Ik hou ervan om mijn schrijfsels met jullie te delen en ik vind het zo leuk als ik positieve, vrolijke reacties krijg. Het blogwereldje vind ik ook leuk. Een beetje gek hier en daar maar ook zo fijn. Ik vond het eigenlijk nooit zo erg als er een paar dagen geen nieuw artikel online kwam, want het is toch mijn hobby en mijn lezers komen toch wel weer terug als er iets nieuws is (hoi!). In september heb ik echter iedere dag een artikel online gezet en tot gisteren stond er in oktober ook iedere dag een nieuw artikel online. Daar was ik best wel trots op. Het is dan toch wel een dingetje als je dat patroon ineens doorbreekt. Ik wist gewoon niet meer waar ik over wilde schrijven. Ik denk dat dat de komende dagen nog wel een aantal keren gaat gebeuren. Dat is verder ook prima, ik moest er gewoon even aan wennen. Vandaag wil ik jullie wat vertellen en laten zien over mijn donderdagochtend. Ik was gewoon thuis en had eigenlijk helemaal geen plannen. Het leek me wel leuk om jullie te laten zien wat ik dan zoal op zo’n ochtend thuis doe. Het is helemaal niet zo spannend, maar ik wilde het toch een keertje vertellen. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen en te zien! (Ik heb trouwens foto’s gemaakt met mijn telefoon.)

Mijn ochtend begon met de wekker van Johan. Hij moest om 10 uur beginnen, dus de wekker ging niet heel vroeg (hij moet meestal om 7 uur al beginnen, even ter vergelijking). Ik ben echter nog lekker blijven liggen tot hij wegging om half 10. Toen stond ook de pakketbezorger voor de deur met een pakje voor de buurman, dus die heb ik gelijk – samen met de kat – even binnen gezet. Vervolgens ben ik nog even in bed gaan liggen om mijn mail en Instagram te checken.

image-2016-10-20 image-2016-10-20-1

Na een tijdje op mijn telefoon rondgesnuffeld te hebben lees ik twee artikelen in de Flow. Ik heb tegenwoordig geen abonnement meer, maar mijn moeder nog wel. Ik leen van haar dus steeds één of twee Flows en als ik ze uit heb gaan ze weer terug (en dan vaak nog weer naar iemand anders). Het is voor mij niet echt een tijdschrift dat ik in één keer uit lees. Ik lees iedere keer één of twee artikelen. Op deze donderdag begon ik de dag dus lekker rustig.
Vervolgens ben ik gaan douchen en ik leg dan altijd van tevoren mijn outfit klaar. Ik koos voor iets simpels: mijn favoriete spijkerbroek (waar je net een randje van ziet) en een lekkere warme trui – ik zag op Facebook op de pagina op deze dag dat ik deze trui – en een bruine met een egel erop, uit dezelfde serie – in ieder geval alweer 3 jaar (!) heb. De trui is van C&A.

image-2016-10-20-2 image-2016-10-20-3

Na het douchen was het tijd voor ontbijt! Ik eet ’s ochtends nooit veel (behalve op vakantie of als ik bij iemand anders logeer, geen idee waarom). Meestal eet ik een beschuitje met hagelslag en drink ik een glas karnemelk. Vandaag had ik meer zin in koffie en eierkoeken, dus koos ik daarvoor. Ik kan je trouwens echt aanraden om de koffie-specials van Nescafé eens te proberen, zó lekker! De amaretto-koffie is mijn favoriet, maar de latte macchiato mag er ook best zijn. Ze zijn wel duur, maar zeker de moeite waard. De Londen-beker heb ik gekregen van mijn zwager en schoonzus. Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest, schandalig hè. Het staat op mijn lijstje! Tijdens mijn ontbijt kijk ik wat rond op Facebook. Mijn bureaublad ziet er momenteel zo uit, met een echte herfstprint! Ik zag deze pas bij Team Confetti – als je op de link klikt kom je bij het artikel waar je de achtergrond kan downloaden.

image-2016-10-20-4 image-2016-10-20-5

Na mijn rondje Facebook is het tijd voor de nieuwste Proefwerk-video van Teske! Ik vergeet nog wel eens te kijken – hij komt altijd op dinsdagmiddag online – omdat ze tegenwoordig haar video’s niet meer ook op haar blog plaatst (nieuwe artikelen zie ik dan op Bloglovin’). Ik zag ‘m woensdagavond op Facebook en dus had ik ‘m alvast klaargezet om vanochtend te kijken. Hij was weer leuk! Na deze video zet ik een muziekje aan. De laatste tijd luister ik vrijwel non-stop naar de playlist autumn van Lauresque. Ik vind het zo’n fijne lijst met enórm fijne nummers, aanrader! Het is een open afspeellijst dus je kan ‘m gewoon vinden via Spotify. Ik denk dat je het beste kunt zoeken op ‘autumn’ of op ‘Laura van der Spek’ (gebruiker).

image-2016-10-20-6

Ik ben blij met mijn nieuwe leesvoer! Ik ben al begonnen in Het heelal van Stephan Hawking, maar ik wil deze boeken ook graag gaan lezen binnenkort. Ik kon pasgeleden twee weken gratis de Volkskrant krijgen en daar zat dan dit boekje bij. Ik wilde het boekje graag en nam daarom dus het proefabonnement. Ik wil niet vast een krant, dat vind ik veel te duur en daarvoor lees ik te weinig artikelen – ik kijk regelmatig het journaal en ik hou via social media en nu.nl ook het nieuws bij, dus ik blijf wel op de hoogte. Daarnaast wil ik heel graag beginnen in De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween. Het boek stond al heel lang op mijn ‘wil ik lezen’-lijstje, maar ik was er nog niet aan toegekomen. Nu heb ik het gelijk gisteravond geleend van mijn schoonzus. We gingen bij mijn zwager en schoonzus thuis namelijk de film hiervan kijken en die was echt zó leuk! Echt heel grappig. Ik wil nu dus ook heel graag het boek echt gaan lezen!

image-2016-10-20-8 image-2016-10-20-7

Vervolgens heb ik eventjes gepuzzeld. Deze puzzel kregen we pasgeleden zomaar van mijn schoonouders, echt lief! We hadden ‘m in de winkel al gezien, maar toch niet gekocht en nu hebben we ‘m alsnog! Hij is 1000 stukjes en soms best lastig, maar vooral ook heel leuk. Daarnaast wilde ik nog even mijn nieuwe petje showen. Die heb ik gisteren gekregen, leuk hè? Ik heb blijkbaar echt een hoedjes- en pettenhoofd, hahaha! Ik ben er blij mee (en ik word al een beetje beter in selfies maken, haha).

Dat was mijn donderdagochtend! Na de selfie ben ik nog even wat blogjes gaan lezen en daarna was de ochtend alweer voorbij. Dat krijg je als je lekker uitslaapt. Eigenlijk heb ik dus niet eens zoveel bijzonders gedaan, maar ik hoop dat je het toch leuk vond om te zien en te lezen! Ik weet er toch weer meer dan 1000 woorden over te schrijven, haha!

Advertentie

3 gedachtes over “Donderdagochtend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.