Tag | Let’s get very personal.

Als je de titel leest van deze tag dan denk je waarschijnlijk ‘oké doei, teveel informatie’, maar het valt best mee. Zo, dat gezegd hebbende: het leek me wel weer eens leuk om een tag te doen op mijn blog. Ik beantwoord dus een zooitje vragen waardoor je mij als het goed is weer wat beter leert kennen. Deze tag heet dus ‘let’s get very personal’ en is afkomstig van de blog P.S. door Sanne (die ik verder ook niet ken). Ik heb de tag gevonden via een artikel dat ‘overzicht tags; alle vragenlijsten voor bloggers’ heet. Daar komt ‘ie – ik heb trouwens een paar vragen eruit gehaald, die ik heel suf vond (‘staat je bed tegen meer dan één muur aan?’ Lekker belangrijk) en nog wat andere vragen, omdat het anders wel een heel lang artikel zou worden (dat is het nu al).

Dit wordt heel persoonlijk! Ben je er klaar voor? 
Natuurlijk!

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel) 
Ik denk een paar weken geleden, ik weet het niet precies. Ik denk dat het was omdat ik nog geen werk heb, soms word ik daar best moedeloos van.

Heb je ergens zin in op dit moment? (eten) 
Ik ga zo even lunch maken, want het is alweer bijna 13 uur (vrijdag).

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen? 
Ik denk dan toch geen kinderen. Ik wil wel kinderen, maar geen 10. Dan zie ik ze nooit omdat ik altijd moet werken, anders hebben ze geen eten en kleding denk ik – en daarnaast vind ik het ook véél te druk.

Wat hoor je op het moment van schrijven? 
Muziek (van alles) en buiten wordt de jaarmarkt (van zaterdag 17 september) opgebouwd.

Waar denk je op dit moment aan? 
Aan dat ik zo nog 3 kaartjes moet schrijven (twee voor sterkte/beterschap en één condoleancekaart), wat ik op mijn broodjes ga doen die ik zo ga eten en aan ideeën voor mijn blog.

Sta jij altijd klaar voor je vrienden? 
Dat vind ik een lastige vraag. Natuurlijk wil ik antwoorden ‘ja’, maar volgens mij staat niemand echt altijd klaar voor zijn/haar vrienden. Soms komt het gewoon even niet goed uit – maar ik probeer wel altijd voor ze klaar te staan.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen? 
Ik denk of Johan of mijn beste vriend (daar kun je trouwens ook Johan invullen, maar ik bedoel nu iemand anders)

Wat doe jij altijd als je nerveus bent? 
Heen en weer lopen, trommelen met mijn vingers op tafel, tikken met mijn voeten, heel snel praten (nog sneller dan normaal) en nagelbijten.

Wees eerlijk, vind jij mensen in het algemeen leuk? 
Ik hou van mensen! Juist de diversiteit in mensen vind ik leuk. Dat betekent niet dat ik het met iedereen kan vinden, maar ik vind in het algemeen mensen heel leuk.

Is er iemand die jou volledig begrijpt? 
Als ik hier Iemand met een hoofdletter in mag vullen, dan wel. Anders niet denk ik. Ik denk niet dat mensen elkaar helemaal kunnen begrijpen en doorgronden.

Heb je op dit moment een reden om te lachen? 
Jawel, het is bijna weekend! En ik kreeg donderdagavond een heel lief kaartje van Johan die naast mijn laptop staat.

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Ja!

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben? 
Ik kan het me bijna niet voorstellen. Van pijnlijke ervaringen, die ik misschien wel over zou willen doen of het liefst zou willen voorkomen, leer je meestal uiteindelijk het meest. Het is denk ik niet goed om dingen terug te kunnen spoelen, hoewel dat soms wel fijn lijkt.

Vertel jij je ouders alles? 
Nee, maar wel meer dan vroeger.

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken? 
Dat denk ik wel. Ik kan er niet over oordelen, want hij rookt gelukkig niet, maar ik denk wel dat ik het niet prettig zou vinden. Het zou voor mij nu geen reden zijn om te gaan scheiden, maar leuk vind ik het niet.

Heb je het gevoel dat je binnenkort gekwetst gaat worden door iemand? 
Wat een rare vraag. Kun je dat aanvoelen? Ik voel dat niet aan, dus nee.

Kan je je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond? 
Ja, Johan ❤

Denk je meer aan het verleden, de toekomst of het hier en nu? 
Ik ben wel een type die veel aan het verleden denkt. Ik kan niet altijd even goed loslaten. Aan de toekomst denk ik zo nu en dan ook, omdat ik dan altijd hoop dat het allemaal beter word. Het hier en nu vind ik een fijn iets om ‘in te zijn’, dan word je niet geleid door iets uit het verleden en vergeet je ook even de toekomst. Dat zijn vaak de beste momenten. Over het algemeen denk ik dat ik er beter in geworden ben om meer in het hier en nu te zijn, maar soms ben ik ook meer bezig met (nadenken over) het verleden.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan? 
Dat is lastig om te zeggen! Ik kan het vaak wel met veel verschillende mensen vinden en ben een sociaal, spontaan type. Ik ben echter niet altijd de makkelijkste persoon. Voor beide kanten valt dus wel wat te zeggen.

Hou je van de regen of haat je het? 
Haten is een groot woord. Ik vind regen niet altijd fijn, maar ik von d het vroeger bijvoorbeeld wel fijn als ik in bed lag. Dit was onder een schuin dak dus dan hoor je de regen mooi tikken op het dak. Het geluid vind ik fijn.

Spendeer je je weekend liever bij een concert of in de discotheek? 
Lastige vraag! Ik vind het wel leuk om af en toe naar de discotheek te gaan, maar concerten vind ik ook enorm fijn. Ik denk dat ik dan voor een concert zou kiezen.

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde type jongen valt? 
Haha, volgens mij val ik wel op hetzelfde type mannen ja. Ik hou wel van mannen die een beetje stoer zijn, maar ook kwetsbaar. Daarnaast vind ik humor heel belangrijk. En de mannen waar ik op val zijn eigenlijk altijd ouder dan ik.

Wat doe je morgen? 
Als dit artikel online komt, is dat alweer voorbij, maar morgen is het zaterdag en dan gaan Johan en ik een dagje met mijn oma naar de Passiflorahoeve. Dit is nog een cadeautje voor haar verjaardag.

Heb je een vriend van het andere geslacht waarmee je goed kan praten? 
Ja!

Wat is je stemming op dit moment? 
Ik voel me best goed!

Heb je met iemand gepraat tot je in slaap viel gisteren? 
Niet totdat ik in slaap viel, maar wel totdat hij ging slapen 🙂

Wie moet beginnen met een kus? Het meisje of de jongen? 
Eigenlijk vind ik dit een hele suffe vraag. Ik vraag me namelijk af of het wel uitmaakt. Ik vind dat zowel een meisje als een jongen kan beginnen met een kus. Dus.

Mooie afsluiter. Hoe spenderen (mooi woord) jullie je weekend het liefst?

 

 

 

 

 

Advertentie

Een gedachte over “Tag | Let’s get very personal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.