Een warme wandeling.

Ondanks de warmte besloot ik afgelopen maandag een wandeling te gaan maken. Ik wandelde ongeveer 3 kilometer naar het recreatieoord aan de rand van het dorp. Ik had een boek meegenomen zodat ik daar even aan het water kon zitten en kon lezen. Daarnaast wilde ik even de kinderboerderij bezoeken en misschien een ijsje halen. Eenmaal aangekomen bij het recreatieoord bleken zowel het restaurant als de kinderboerderij (en de speeltuin en het zwembad) dicht te zijn. De poort was wel open dus ik kon wel aan het water zitten met mijn boek. Dat was fijn. Na een uurtje (denk ik, ik heb eerlijk gezegd lekker niet op de tijd gelet) ben ik via een andere weg weer teruggelopen naar huis. Het grootste stuk van de weg heeft geen beschutting en het was dus heel warm. Gelukkig was het laatste stukje wel in de schaduw. Ik maakte wat foto’s – niet bijzonder veel, maar ik vond ze wel leuk – om aan jullie te laten zien. Ik hoop op mijn blog vanaf nu regelmatig foto’s te delen van wandelingen en fietstochtjes die ik alleen of met Johan maak, omdat ik meer wil gaan wandelen en fietsen.

image-2016-09-13

Dit had ik zo ongeveer meegenomen (plus muziek, mijn portemonnee, sleutels en zakdoekjes): mijn kleine rugzakje – want dat loopt fijner dan met een schoudertas – mijn telefoon, een flesje water en mijn boek (‘een Venetiaans geheim’, tot nu toe een erg goed boek).

image-2016-09-13-1 image-2016-09-13-3

Dit was mijn uitzicht bij het water. Ik zat niet helemaal aan het water, omdat ik daar midden in de zon zou zitten. Ik koos ervoor om een stukje van het water af onder een boom te gaan zitten. Er waren verder bijna geen mensen, alleen op de steiger die je op de foto rechts ziet (helemaal links op de foto) waren vier mensen. Die hoorde ik echter bijna niet, dus het was heerlijk rustig om te lezen en muziek te luisteren.

image-2016-09-13-2 image-2016-09-13-6

Natuurlijk kon een foto van mijn voeten niet ontbreken.
Ik had mijn wandelschoenen aan gedaan, want dat wandelt beter en dan krijg ik niet zulke zere voeten. Zolang je ze niet uittrekt, gaat het prima met zulk warm weer. Thuis rook het niet zo fris meer, haha!

image-2016-09-13-5 image-2016-09-13-4

Even een beetje klungelen met de macro-functie van de camera.

Ik ben dus van plan om meer foto’s te gaan delen die ik maak tijdens mijn wandel-, fiets- en wellicht ook skatetochtjes! Het voelde in ieder geval goed dat ik deze 6 kilometer gewandeld had. Ik ga proberen om het weer wat op te bouwen zodat ik ook verder kan gaan lopen (bijvoorbeeld naar Oud-Beijerland, dat is ongeveer 7,5 kilometer heen – dat duurt dus nog wel even voordat ik dat kan). Ik ben ook op zoek naar leuke podcasts om onderweg te kunnen luisteren via mijn Ipod (ik weet niet of dat kan) of telefoon. Iemand ideeën?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.