Ik heb Instagram!

Zo. De titel heeft al verteld wat ik je wilde vertellen. Jullie zijn het niet gewend van mij dat er twee artikelen op een dag online komen. Vandaag is er even per uitzondering een extra artikeltje, want ik heb zojuist Instagram aangemaakt. Eindelijk. Ik zat er al een tijdje over na te denken, maar heb nu de knoop doorgehakt en toch een account genomen.

Het staat al op de ‘over de blogger en de blog’-pagina, maar huidige volgers of mensen die mij (persoonlijk) kennen en me hier (ook) volgen zien dat waarschijnlijk niet. Vandaar nog even een extra mini-artikeltje.

Je kan me dus volgen: lindabestebreur. Dat ben ik!

Ik wil proberen om ongeveer iedere dag minimaal één foto te plaatsen. Maar pin me er niet op vast, want ik weet niet of het gaat lukken. Waarschijnlijk vergeet ik de eerste dagen/weken dat ik überhaupt Instagram heb, haha. Het gaat vast goed komen. Ooit. Ik ben er nog niet helemaal achter hoe alles precies werkt, dus er staat nu één foto op en dat is alles. Maar je kan me dus alvast volgen. Ik hoop dat ik wat foto’s kan gaan delen voor mijn blog en dat ik je gelijk een kijkje in mijn dagelijks leven kan gaan geven – dit is denk ik wel leuk voor mensen die mij alleen van mijn blog kennen (hoi!), maar hopelijk ook voor mensen die mij wel persoonlijk kennen (ook hoi!).

Vindt je nu dat ik jou ook moet volgen? Laat dan even een reactie achter (hier of op Facebook of via mail, wat je wilt) en/of voeg me toe op Instagram, dan kan ik jou ook volgen! Vind ik gezellig! 🙂

Advertentie

Een gedachte over “Ik heb Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.