Diploma-uitreiking!

Zoals jullie al eerder konden lezen, ben ik afgestudeerd. Dat betekent dat ik nu tweedegraads bevoegd docent geschiedenis ben! Donderdag 14 juli kreeg ik mijn diploma. Johan was mee en ook mijn ouders waren erbij. Ik weet niet meer precies hoeveel mensen hun diploma kregen, maar het was uit mijn klas en uit de andere klas. Alleen maar mensen van de kopopleiding dus. Iedereen werd individueel toegesproken. Dit was wel mooi, want verschillende docenten deden dit (één per student) en het was echt wel een persoonlijk stukje steeds. Degene die mij toe zou spreken (docent van vakdidactiek en mijn afstudeerbegeleidster) was helaas op het laatste moment verhinderd, dus nu sprak de coördinator van de kopopleiding mij toe. Zij had gelukkig een stukje tekst gehad van mijn begeleider wat ze dan aan mij over kon brengen. Het klopte precies, dat was wel heel leuk. Ik kreeg van haar ook een boekje met ‘middeleeuwse recepten.’ Heel tof – je ziet het hieronder op de foto.

image-2016-07-16 (2)

Na de uitreiking was er nog een hapje en een drankje. Gelukkig was dat in de kantine, want in het atrium waar de uitreiking was, was het heel erg warm. We hebben nog even wat gekletst met mijn klasgenoten en zijn daarna Rotterdam ingegaan om een hapje te gaan eten. We hebben gegeten bij Burgertrut, altijd goed! Mijn ouders vonden het gelukkig ook een leuk restaurant en lekker eten. ’s Avonds zijn mijn ouders bij ons blijven slapen en vrijdag zijn we met z’n vieren nog een dagje op stap geweest – maar daarover lees je later meer in een nieuw artikel. Nu wil ik jullie wat foto’s laten zien van de uitreiking, van mijn diploma (e.d.) en van Burgertrut!

image-2016-07-16 (10) image-2016-07-16 (11)

Let niet op mijn hoofd, het was warm en ik moest verplicht lachen natuurlijk :’)

image-2016-07-16 (12) image-2016-07-16 (13)

Deze foto’s van de uitreiking zijn gemaakt door Johan.

image-2016-07-16 (2) image-2016-07-16 (4)

Bij mijn diploma kreeg ik ook een roos. Die staat nu in een vaasje op de salontafel. Erg mooi! Ik kreeg daarnaast ook een doosje met twee pennen van de Hogeschool.

image-2016-07-16 (1) image-2016-07-16

Hier is ‘ie dan: mijn officiële diploma! Weer eentje voor de verzameling, zei ik al na de uitreiking, haha. Ik ben nu Bachelor of Education (‘Bed’, haha) oftewel in mijn geval tweedegraads bevoegd docent geschiedenis.

image-2016-07-16 (3) image-2016-07-16 (5)

Van Johan kreeg ik als cadeautje deze prachtige lp van Blof. Het album ‘Umoja’ bestond pasgeleden 10 jaar en ter ere daarvan is het album op lp uitgebracht. Ik wilde deze heel graag hebben en kreeg ‘m dus van Johan. Hier ben ik heel blij mee! Van mijn schoonouders en zwager had ik al een kaartje en geld gekregen en ook van mijn ouders kreeg ik een kaartje met een lieve boodschap en geld. Dat geld gaat lekker mee op vakantie 😉

image-2016-07-16 image-2016-07-16 (1)

Bij Burgertrut heb ik niet zoveel foto’s gemaakt, alleen van onze drankjes en van mijn toetje – de silky chocolate cheesecake. Die is nog véél lekkerder dan ‘ie eruitziet en dat de naam klinkt.

Donderdag was dus een leuke dag! Als ik nu ook nog een baan weet te vinden in het onderwijs ben ik helemaal blij, maar dat is vooralsnog helaas niet gelukt. Als je iets weet hoor ik het natuurlijk graag! Binnenkort een artikel op de blog over vrijdag, toen we met mijn ouders op stap gingen in Rotterdam!

 

Advertentie

5 gedachtes over “Diploma-uitreiking!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.