Dit maakt mij blij.

Een mandala kleuren in een vrij uurtje. Een brugklasleerling die me een raadsel vertelt dat zó’n flauw antwoord heeft dat ik er het hele lesuur niet op kan komen en er daarna samen heel hard om lachen. Sowieso flauwe grappen. Grap van de week: Hoe noem je een stalker met skistokken? Een Nordic stalker. Oh, en hoe noem je de vloerbedekking in een moskee? Islaminaat. Te flauw.

Leerlingen die een goed cijfer halen voor een toets. De visjes die we sinds een tijdje hebben (kreeg Johan voor zijn verjaardag). Onze konijnen. Dat de zon weer schijnt na een aantal dagen slecht weer. Dat we mooie liederen hebben uitgekozen om komende zomer op de camping te zingen tijdens onze sing-in (ook al duurt het nog tot half augustus voor het zover is). 40 minuten bellen met een vriendin. Uitgenodigd worden voor de verjaardag van een andere vriendin. Mijn klasgenootjes die één voor één hun assessment halen. Mijn brugklassers die heel hard voor me gingen klappen toen ik het gehaald had, te lief. Allemaal felicitaties voor het behalen van het assessment. Lekker uit eten met Johan bij restaurant KEES in Poortugaal (dikke aanrader!) en daarna champagne drinken en kaasjes eten. Een film kijken samen. Een eenvoudige maaltijd maken die dan heel lekker is. Dingen af kunnen strepen van mijn to-do-lijstjes die ik gedurende de week maak. Starten met de laatste loodjes van de opleiding. Een nieuwe broek kopen die ontzettend lekker zit. Zaterdag naar Walibi, nog voor Johans verjaardag. Zondag naar de uitzenddienst en -dag van het campingwerk. Muziek. Heel veel muziek. Dit.

Twee uurtjes naar de hogeschool op dinsdag en daarna nog een paar uurtjes heel productief werken met een klasgenoot. Vakantieplannen maken en vakantie boeken (ZIN IN). Heel hard lachen om slechte memes die klasgenoten sturen in onze groepsapp. Sowieso de groepsapp, te gezellig. En mijn klas ❤ Een hele gezellige avond hebben bij de kerk (pannenkoeken eten en daarna met de jongeren levend Cluedo spelen in het park). Tot ’s avonds laat in alleen een shirtje buiten lopen zonder dat het te koud is. Een weekend naar mijn ouders. Goede gesprekken met lieve mensen. Plannen maken.

Genieten.

Advertentie

6 gedachtes over “Dit maakt mij blij.

    1. Klopt! Ik schreef iedere maand een update maar ik heb al tijden niets meer gedaan, daarom schreef ik dan onder een ander artikel wel eens ‘oké bij deze in één zin de update van het DZP: ik heb weer niets gedaan’. Komende maand komt er wel een update, want ik heb nu wél weer eens een doel om af te strepen :’) Haha. Ik ga het nooit af krijgen in ieder geval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.