Het is mijn verjaardag!

Jaaa! Het is weer 1 april en dat betekent dat ik vandaag jarig ben! En nee, dat is geen 1 april-grap (hoor ik ieder jaar nog wel een keer, is nog steeds niet grappig). Ik ben echt jarig vandaag.

Ik ben alweer 24 jaar geworden, de tijd vliegt! Dit jaar was erg leuk! Vorig jaar toen ik jarig was wist ik al wel dat ik de lerarenopleiding ging doen, maar ik was natuurlijk nog niet begonnen. En nu ben ik alweer bijna klaar, zo bizar! De tijd vliegt als een malle, zeker dit jaar!

Vandaag moet ik eerst gewoon naar stage, tot half 3. Daarna gaan Johan en ik nog wat dingetjes in huis opruimen en doen, want het is wel handig als er zaterdag taart is (gaat Johan bakken, lief!) en als het huis een beetje opgeruimd is en dat soort dingen. En ik moet dan ook nog even werken, want school gaat natuurlijk gewoon door en zeker deze periode is erg druk, nu er een aantal belangrijke, grote deadlines aankomen.

Maar natuurlijk ga ik mijn verjaardag ook vieren. Zaterdag voor mijn familie, en morgen samen met Johan. Ik krijg van hem namelijk een heel leuk cadeautje (hetzelfde als vorig jaar): concertkaartjes voor Frank Boeijen! Dit jaar valt het concert precies op mijn verjaardag, dat vind ik heel erg leuk! ’s Avonds zitten we dus lekker in het theater in Barendrecht. Ik heb er zin in! Ik zal nog wel een artikeltje schrijven over hoe het was! Oh, en we gaan pizza halen, want dat doe ik al een paar jaar inmiddels op mijn verjaardag en dat vind ik wel een goeie traditie!

PS: eigenlijk zou vandaag de update van het Day Zero Project online komen, maar ik heb alweer niets gedaan, doordat ik het zo druk heb. Oeps… Dus dit is gelijk de update, haha!

 

7 gedachtes over “Het is mijn verjaardag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.