Ik kocht nieuwe schoenen…

… en die laat ik vandaag natuurlijk aan jullie zien!

Voor het eerst kocht ik online schoenen. Omdat maten niet altijd alles zeggen en bij iedere schoen verschillend kunnen zijn, en bovendien mijn voeten ook niet helemaal gelijk zijn, vond ik het wel een risico. Ik kan via internet echter wel veel rustiger zoeken en selecteren dus vandaar dat ik het nu toch eens geprobeerd heb. Ik heb deze twee paar schoenen gekocht bij Bonprix en ik was voor ongeveer €41 (exclusief verzendkosten) klaar, helemaal niet duur dus. Ik hou van schoenen kopen, maar dit keer had ik ze echt nodig. Mijn laarsjes zijn pas kapot gegaan (de ene hak was helemaal gescheurd, oeps) en mijn gympen hebben ook hun beste tijd gehad (vooral het ene paar, de andere kunnen nog wel even mee. Het slechtste paar – ik heb drie paar Allstars – zijn mijn ‘uitgaansschoenen.’ Die liggen zo erg uit elkaar dat het niet uitmaakt dat ze vies worden, dat is de gedachte erachter, haha.
Beide paren zijn wel casual maar kunnen ook prima onder een rokje, jurkje en net jasje of een blouse, dus ik ben blij!

image-2016-03-10 (2)

image-2016-03-10 (3)

Het eerste paar zijn bruine sneakers (op de site waren er ‘sneakers’ en ‘gympen’ maar ik weet niet echt het verschil, dus als je het gympen noemt vind ik het ook prima). De zool lijkt niet zo stevig, maar dat valt gelukkig heel erg mee. De ene schoen is iets te groot maar de ander precies goed dus ik laat het zo. Ik loop toch nooit zonder sokken in mijn schoenen (dan krijg ik hele zere voeten en gaan ze stinken, haha) dus het komt goed. Blij mee! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit bruine schoenen heb gehad, trouwens. De website noemt ze overigens ‘vrijetijdsschoenen’, vreemde naam. Ze kunnen namelijk ook prima naar school of werk, haha.

image-2016-03-10 (1) image-2016-03-10

Het andere paar zijn blauwe instappers. Het lijkt alsof er nog veters bij horen te zitten die in de gaten kunnen, maar dat is niet zo. Het zijn echt instappers. De eerste drie gaten zouden eventueel nog veters door kunnen (niet dat ik die heb liggen, maar hé, het gaat om het idee), maar de laatste gaten zitten te dicht tegen de rest van de schoen aan. Doordat het instappers zijn zitten ze iets te ruim, maar volgens mij komt dat wel goed. Ik heb nog nooit instappers gehad trouwens – wel ballerina’s maar geen gympen – dus het is wel even wennen. Ik ben ook erg blij met dit paar!

image-2016-03-10 (4)

En natuurlijk is dit artikel niet compleet zonder een foto van mijn voeten. Voor de gelegenheid met twee verschillende schoenen. Misschien moet ik dat naar stage eens doen haha, kijken welke leerlingen het opvalt ^^

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen? ^^

Advertentie

2 gedachtes over “Ik kocht nieuwe schoenen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.