Zomaar een aantal dingen waar ik dankbaar voor ben.

Positiviteit is altijd fijn en zeker op maandagochtend, als dit artikel online komt! Ik schrijf dit op zondagavond, terwijl ik net best wel een productieve dag achter de rug heb. Daar werd ik blij van en toen bedacht ik me dat er best veel dingen waren die goed gingen deze week dus vond ik het wel weer tijd voor een dankbaarheidslijstje (stiekem onder een andere titel, ha)!

image-2016-01-23 (21)

Bovenaan staat toch wel ons bezoek aan Amsterdam en aan het Rijksmuseum (en natuurlijk hoort daar ook het heerlijke eten bij Burgertrut bij!) van afgelopen woensdag. Eigenlijk had ik het erg druk met lessen voorbereiden en vooral met verslagen/reflecties schrijven en tentamens leren, maar daarom was het juist erg fijn om een dagje weg te gaan. Ik schreef een artikel over deze fijne dag, dat kun je hier lezen.

Ik schreef ook een artikel over hoe fijn dinsdag was, dus dat moet ook wel in dit lijstje. Ik kreeg een 8 voor een presentatie die ik héél erg spannend vond, kreeg goede feedback op een practicum van een ander vak en kocht een prachtige nieuwe blouse omdat ik de presentatie die ik zo spannend vond zo goed had afgerond. Daarnaast werkte ik de hele middag hard aan mijn studie en kon ik wat dingen van mijn lijstje afstrepen. En dat is een fijn gevoel.

Donderdagavond had ik bij vakdidactiek ook nog een presentatie. Ik moest een individueel verhaal vertellen en dat vond ik eigenlijk ook best wel spannend. De feedback was echter heel positief en ik vond het best leuk om te doen. Het ging goed en dat was fijn! Weer iets om van het lijstje af te strepen.

Ik schreef een aantal reflecties af en leverde die in, ik rondde het grote persoonlijke dossier van drama af en leverde dat in en ik leerde alvast voor mijn (twee) tentamens die ik dinsdag heb. Er staat me nu nog één verslag te wachten en een nieuw persoonlijk ontwikkelingsplan (de laatste gelukkig) en dan heb ik deze periode afgerond. De tijd vliegt! Mijn productiviteit vind ik erg fijn, gelukkig lukt het tot nu toe allemaal erg goed. Hopelijk gaan mijn tentamens ook goed en haal ik die in één keer.

Ik heb geen herkansingen aan blok één over gehouden en daarom hoef ik volgende week een weekje niet naar de Hogeschool. Fijn, even wat rustiger aan voor het derde (best wel weer drukke) blok begint.

Koffie drinken en taartjes eten bij de Drukkerij in Oud-Beijerland mag ook zeker niet ontbreken in mijn lijstje met dingen waar ik blij van word! Altijd fijn en gezellig. Hier moet je absoluut een keer heengaan als je in de buurt bent!

Mijn studiegenoten moeten ook echt in dit lijstje! We hebben samen een groepsapp en daar is het altijd heel gezellig; meerdere keren per week moet ik hardop lachen door de berichtjes die worden gestuurd. Daarnaast is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen, is het in de klas ook altijd ontzettend gezellig, geeft iedereen elkaar opbouwende feedback waar nodig en heb ik gewoon een top-klas dit jaar! Het maakt dit best wel drukke en heftige jaar véél leuker en fijner! Voor wie dit leest uit mijn klas: dankjewel! 🙂

Mijn lessen op stage gingen afgelopen week best goed en ik kreeg ook goede feedback. Altijd fijn.

Zo, best een heel lijstje is het geworden! Gelukkig maar! Er zijn altijd dingen om dankbaar voor te zijn. Waar ben jij dankbaar voor?

Ik wens je een fijne week!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.