Mijn uiltjesverzameling (2).

Ik ben de uiltjes nog lang niet zat! De laatste tijd zijn er weer een aantal bijgekomen bij mijn verzameling en dus leek het me wel leuk om een update te maken op mijn blog. Het vorige artikel kun je hier bekijken. Op de foto staan trouwens een hoop uiltjes waar ik nu niets over ga zeggen, want die zijn in het vorige artikel al aan bod gekomen! Voordat je denkt dat er 100 bij gekomen zijn: het zijn er maar 4 hoor, maar het leek me gewoon leuk om het weer eens te updaten. Gewoon omdat het kan, haha.

image-2015-12-14 (7)

Dit uiltje zat pas in de adventskalender.image-2015-10-22 (3)

Dit uiltje vonden we bij het tuincentrum. Eigenlijk is het een hanger voor in de kerstboom, maar hij staat bij ons op het dressoir. We hebben alleen een guirlande dit jaar en geen kerstboom. Ik ga ‘m trouwens wel gelijk daarin hangen (nu ik dit schrijf), haha.image-2015-09-23

En dan nog dit uiltje, die kreeg ik een poosje geleden. Ik krijg vaak uiltjes van mensen die weten dat ik van uiltjes hou, haha. Héél vervelend (niet).

image-2015-12-23

Tot slot mijn tas met uiltjes erop! Ik kreeg deze pas van mijn schoonmoeder.
Blij mee!

image-2015-12-21

En tot slot hoe de verzameling er nu uitziet op het dressoir. Hier staan dus niet al mijn uiltjes, ik heb namelijk ook twee kettingen, een shirt, een papieren uil en een stoffen uil aan een hangertje. Die liggen en hangen op andere plekken in huis. Ik wil trouwens ook nog een keer een uilenknuffel kopen, want die heb ik nog niet haha.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.