Adventskalender-cadeautjes | deel 2.

Het is tijd voor de volgende acht cadeautjes die in mijn adventskalender zaten! De cadeautjes zaten weer verpakt in acht doosjes die samen een huisje vormden. Het thema was dit keer Nijntje.

image-2015-12-14 (6)

Ik heb de foto pas gemaakt toen het grootste gedeelte van de huisjes al geopend was dus vandaar dat het nu meer een bouwval is dan een huisje, haha. Het gaat om het idee, zullen we maar zeggen. Ik weet weer eens niet precies de volgorde waarin ik de cadeautjes heb gekregen, dus ik laat ze gewoon op willekeurige volgorde zien!

image-2015-12-14 (1)

image-2015-12-14 (3)

Deze twee tollen kreeg ik bijvoorbeeld niet een dag na elkaar, maar ik vond het wel leuk om ze bij elkaar te laten zien. Ik had al een rode, die heb je in het vorige artikel kunnen zien, en nu dus ook een gele en een groene.

image-2015-12-14 (2)

Chocolademunten zijn altijd goed! Bij deze twee munten zat ook weer een sticker, waarvan ik er ook al een aantal had gekregen. Het eerste setje heeft inmiddels een plek gekregen, namelijk op en in mijn nieuwe agenda, staat lekker vrolijk! Op deze sticker staat trouwens een kameleon, maar ik zie nu dat de foto niet heel duidelijk is.

image-2015-12-14 (4) image-2015-12-14 (5)

Deze drie stickers zaten in hetzelfde doosje: nog een kameleon, een papegaai en een aapje. Ik vind de kameleon vooral fantastisch.

image-2015-12-14

Nog meer stickers: een toekan, een zebra en een tijger.

image-2015-12-14 (7)

Ik kreeg ook weer een uiltje voor mijn verzameling. Ik moet onderhand weer eens een nieuw artikel maken of het oude artikel met mijn uiltjesverzameling aanvullen, want er komen steeds weer nieuwe bij, haha. Deze vind ik ook tof.

 image-2015-12-16

Yes, nog meer chocolademunten (inmiddels uiteraard al verorberd) (mooi woord)!
En nog een sticker voor mijn verzameling: een koala.

image-2015-12-16 (1)

En tot slot – van dit artikel dan – het cadeautje van 16 december, gisteren dus.
Ik heb wel een idee waar het van is, maar ik weet het eigenlijk helemaal niet zeker.
De rest van het cadeautje krijg ik vandaag dus ik ben benieuwd! Jullie moeten dus nog geduld hebben tot het volgende – en tevens laatste – deel van mijn cadeautjes online staat volgende week!

Advertentie

2 gedachtes over “Adventskalender-cadeautjes | deel 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.