Kleurplaten :)

Ik ben weer lekker aan het kleuren geweest de laatste tijd. Ik ben toch maar begonnen in het tweede kleurboek voor volwassenen op reis. Deze had ik voor mijn verjaardag gekregen (in april) maar ik had het eerste kleurboek nog niet vol dus vond ik dat ik die eerst af moest maken voordat ik aan de nieuwe mocht beginnen. Maar ik was er klaar mee na een half jaar (!) gewacht te hebben, haha, dus ben ik toch begonnen. Inmiddels heb ik – bijna – vier kleurplaten af en het leek me wel leuk om die weer eens aan jullie te laten zien. Daarnaast heb ik mijn moeder geholpen met het kleuren van kerstkaarten (ook uit de serie van kleuren voor volwassenen), maar daar heb ik geen foto’s van.

image-2015-11-17 (1)

Lekker makkelijk kleuren was deze. Niet nadenken en gewoon lekker grote vlakken in felle kleuren maken.

image-2015-11-17 (2)

Achteraf gezien had ik deze misschien een andere achtergrondkleur moeten geven, of de achtergrond wit moeten laten. Verder vind ik ‘m wel tof.

image-2015-11-17 (3)

Bij deze kleurplaat heb ik bewust de achtergrond wit gelaten, anders vond ik het veel te druk worden. Nu komen de felle kleine figuurtjes veel beter uit. Dit was trouwens de eerste kleurplaat die ik kleurde in dit boek.

image-2015-11-17

En tot slot deze. Ik heb ‘m nog niet helemaal af zoals je kunt zien, maar ik vond dat ik al wel een foto kon maken en ‘m aan jullie kon laten zien. Je kan zien hoe het nog moet worden: de driehoekjes bovenaan rechts worden rood, net als de rest. De buitenste rand bovenaan krijgt denk ik nog een kleurtje. Ook ga ik de vlakken achter de cirkels nog kleuren, ik denk met geel. Je kan het niet zo goed zien, maar de binnenkant van de driehoekjes is ook steeds geel en het leek me wel mooi om dat terug te laten komen in de achtergrond.

Kleuren is fijn en eigenlijk zou ik het iedere dag wel willen doen 🙂

 

4 gedachtes over “Kleurplaten :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.