Hallo wereld!

Ik ben er nog hoor, hoewel de stilte op mijn blog anders doet vermoeden. Ik heb op het moment even niet zoveel inspiratie om te schrijven en trouwens ook niet erg veel tijd. Vandaag klets ik maar weer een beetje in het wilde weg, zodat jullie nog een idee hebben hoe het met mij gaat.

Het weekend was leuk! Ik ging met Johan naar mijn ouders. Zaterdagmiddag hadden we familiemiddag van mijn moeders kant van de familie. Die familie is nogal groot dus het was een drukke boel, maar het was erg gezellig en de locatie was ook tof. ’s Avonds hebben we met z’n zessen bij mijn ouders thuis gegeten – mijn broer en schoonzus waren er ook – en daarna gezellig gekletst en – mijn moeder, schoonzusje en ik – kerstkaarten gekleurd (mijn moeder heeft van die setjes kerstkaarten van kleuren voor volwassenen gekocht, heel leuk maar veel werk dus we gingen een handje helpen). De televisie bij mijn ouders is nog steeds kapot (misschien inmiddels niet meer, maar in het weekend dus nog wel) en eigenlijk was dat nog steeds niet erg.

Zondag zijn we naar de kerk geweest en hebben we ’s middags eigenlijk niet zoveel gedaan. Ik heb een beetje gestudeerd (ik moest een verslag afmaken) en verder wat gelezen en weer gekleurd. Ik vind kleuren zo ontspannend! Binnenkort hoop ik weer wat creaties te laten zien op de blog, want ik ben de laatste tijd weer lekker bezig tussen het studeren door. Zondagavond zijn we met mijn ouders naar de Baken-singin geweest (van de organisatie waarvoor ik al zes jaar campingwerk doe) en dat was fijn. Daarna moesten we nog naar huis rijden, want ik had maandagochtend vroeg een afspraak, haha. Toen ik die maakte wist ik nog niet dat Johan maandag vrij zou zijn, dus gingen we toch ’s avonds nog naar huis rijden.

Maandagochtend had ik dus om 8 uur een afspraak met iemand van het museum om schilderijen op te halen die nog terug moesten naar het museum. Johan ging gezellig mee, stuk leuker dan alleen! We gingen met de auto op de pont, weer een nieuwe belevenis, moesten een poosje zoeken naar de sleutel van het archief die nog in het museum was (paniek! maar natuurlijk kwam het gewoon weer goed) en brachten de schilderijen vast naar boven (waar het archief is). Ze zitten nog in de lijst met passe partouts erbij dus ik heb ze nog niet opgeruimd. We hebben ook alvast de schilderijen die nog in het museum hingen eraf gehaald en bij de trap neergezet. Zaterdag ga ik namelijk met iemand anders van het museum een (half) dagje opruimen en misschien alvast wat nieuwe schilderijen uitzoeken voor 2016. Maar ik denk voornamelijk opruimen. Moet ook gebeuren. De rest van de maandag hebben we ons vermaakt met boodschappen doen, de was doen, een adventskalender maken (Johan) en studeren (ik). ’s Avonds hebben we Expeditie Robinson van afgelopen donderdag teruggekeken en daarna ging ik nog even biertjes drinken met mijn buurman (a.k.a. beste vriend). En dat was gezellig.

Ik vind Expeditie Robinson trouwens leuker dan ik had verwacht! Ik ging eigenlijk kijken omdat Teske erin zat en ik volg haar blog al een eeuwigheid, maar ik ben het blijven kijken toen ze eruit was want ik wilde weten hoe het af zou lopen allemaal. En ik heb inmiddels besloten dat ik het volgende seizoen ook weer ga kijken want ik vind het wel tof. Leuker dan ik had verwacht. Ik zit helemaal in de complotten en spellen en alles en ik vind het erg boeiend allemaal. En de eilanden zijn ook gewoon zo mooi 🙂 Ik had trouwens niet verwacht dat Ryanne naar huis zou gaan in plaats van naar het afvallerseiland, maar dat terzijde.

Wat ik verder doe? Ik schrijf dit op dinsdag vanuit mijn bed, waar ik me al vanaf het moment dat ik wakker ben geworden (half 11 ongeveer) bevind met mijn laptop. Het is nu half 2, haha. Ik moet nog een les aanpassen die ik morgen ga geven, maar bijna alles is gelukkig al goed dus dat is niet zoveel werk. Gisteren heb ik eigenlijk verder alles gedaan wat ik nog moest doen voor mijn studie (een reflectieverslag schrijven – dat had ik in het weekend al gedaan, dus dat hoefde ik alleen in te leveren gisteren – en een nieuw ontwikkelingsplan, dat heb ik gisteren dus geschreven). Volgende week begint het nieuwe blok dus deze week is ‘onderwijsvrij’, vandaar dat ik vandaag dus vrij ben. Donderdagavond heb ik dus ook nog geen college, dat begint ook volgende week. Ik ben wel benieuwd of er dan al cijfers zijn van de opdracht, spannend! Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe vakken die ik ga doen op de Hogeschool, maar daar heb ik al eerder over verteld.

Oh, en ik ga zo Zwarte Tulp terug kijken. Die serie vind ik zo goed! En ook erg spannend. Helaas is het bijna afgelopen – afgelopen zondag was aflevering 11 van 12 (ik kijk het altijd terug, want ik vind het te laat en Johan vind het niet leuk) – maar ik heb nog geen idee eigenlijk hoe het af gaat lopen. Verder moet ik ooit nog verder met Game of Thrones want ik ben blijven hangen bij aflevering 6 omdat ik veel te weinig tijd heb en neem om het te kijken. Haha. En ik wil nog even zoeken naar een leuke en, vooral, simpele adventskalender. Die wil ik namelijk wel maken maar ik heb erg weinig tijd. In het weekend dan? Ik hoor het jullie bijna denken. Maar dit weekend gaat niet lukken, die zit alweer lekker vol. Vrijdagavond heb ik de Open Avond van de school waar ik stage loop – ben benieuwd, ik weet nog niet precies wat ik ga doen namelijk, haha – zaterdag ga ik zoals gezegd opruimen in het museum en zondag ga ik op bezoek bij iemand van het museum (dezelfde als met wie ik zaterdag in het museum werk), samen met een aantal collega’s van mij van het museum. Lekker druk weekendje dus, waarin ik Johan weinig ga zien helaas. Maar dat is dan even niet anders, komt ook wel eens voor natuurlijk ^^

Oké, ik heb nu al meer dan 1000 woorden geschreven terwijl ik eigenlijk niet wist waar ik over moest schrijven, haha. Maar ik vond het wel even fijn om gewoon wat te kletsen. Ik hoop dat jullie dat ook vinden ^^

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.