Afgelopen weekend.

Daar ben ik weer! Afgelopen weekend was leuk en vandaag vertel ik je er meer over! Nog even bijna zonder foto’s, want die moet ik nog verkleinen, nog niet echt tijd voor gehad/genomen.

Mijn ouders waren vrijdag terug gekomen van vakantie (naar één van de Kaapverdische Eilanden zijn ze geweest) dus gingen we dit weekend naar mijn ouders. Maar eerst gingen we naar (de locatie van) het Veluws Zandsculpturenfestijn. Ze waren net begonnen met afbreken, maar gelukkig konden we nog wel iets zien. Volgend jaar (van half april tot eind oktober) is het thema van het Zandsculpturenfestijn (in Garderen is dat, er is ook een grote winkel, een restaurantje en een grote beeldentuin bij) de wereld van Rien Poortvliet en er is ook een grote expositieruimte. Daarom gingen we even ter plekke kijken en met de eigenaar praten, zodat we tot een mooie samenwerking kunnen komen. In de expositieruimte komen originele werken van Rien Poortvliet (en de kabouters) en ook de zandsculpturen zullen in dat thema worden gemaakt. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden, het wordt vast een mooie samenwerking! Ik heb er wel vertrouwen in, het is echt heel erg mooi. Zeker een aanrader dus om volgend jaar te gaan kijken – tegen die tijd schrijf ik er vast nog wel wat over!

Daarna gingen we naar mijn ouders; helaas konden we de mooie bosrijke omgeving niet zo goed meer zien omdat het al donker was, gelukkig hebben we daar zondag meer van kunnen genieten – maar daar zo meer over! Zaterdagavond hebben we lekker gekletst, foto’s gekeken en verhalen uitgewisseld. Altijd fijn als je elkaar een tijdje niet hebt gezien. Ik vond het heel fijn. Het was eigenlijk ook wel tof dat de televisie het niet deed (momenteel kapot daar), want nu konden we echt tijd voor elkaar nemen. En ik kon weer lekker kleuren (binnenkort laat ik wel weer eens wat zien op de blog!), thuis neem ik daar veel minder de tijd voor. Ik kan bij mijn ouders dat lekker combineren met kletsen, dat vind ik fijn. En daarnaast heb ik voor mijn twee tentamens geleerd, want die zijn vandaag (als dit online komt, ik schrijf dit op maandag)!

Zondag zijn we eerst naar de kerk geweest – het was een mooie dienst, de dominee had een hele goeie preek vond ik – en daarna weer lekker bij mijn ouders gezeten, beetje lezen, beetje leren… ’s Middags zijn we lekker in het bos gaan wandelen. Dat is vlakbij bij mijn ouders en er is daar ook een zandverstuiving. Ik hou daar echt van. Het rook heerlijk naar herfst in het bos en dat is fijn! Binnenkort laat ik meer foto’s zien op de blog (omdat ik ze dus, zoals gezegd, nog moet verkleinen), vandaag moeten jullie het doen met onderstaande veel te blije foto van mij, haha!

IMG_1509-klein

Het was een fijne wandeling. Aan het eind van de middag zijn we weer naar huis gegaan en ’s avonds hebben we The Voice teruggekeken. Maandag heb ik vrijwel de hele dag besteed aan het leren voor mijn tentamens en het maken van een aantal lessen voor mijn stage deze week.

Fijn weekend dus. Hoe gaat het met jou? Hoe was jouw weekend?

Advertentie

2 gedachtes over “Afgelopen weekend.

  1. Haha die foto is leuk!! En zandsculpturen zijn ook leuk 😮
    Mijn weekend was *stuiterstuiter*, eigenlijk kan je daar beter niet naar vragen, maar ik zal me inhouden en je, voordat hier een verhaal van twee kilometer staat, met liefde doorverwijzen naar mijn weblog 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.