Het afgelopen weekend.

Het leek me wel weer eens leuk om jullie te vertellen wat ik in het weekend heb gedaan. (Eigenlijk was het Johans idee omdat ik even niet wist waar ik over wilde schrijven, maar dat vertel ik er natuurlijk gewoon niet bij.) Afgelopen weekend was best wel rustig, maar natuurlijk kan ik er alsnog wel (teveel) over vertellen, ha!

image-2015-10-05 (7)

Zaterdagochtend werd ik heerlijk zonder wekker wakker, daar hou ik wel van. Ik heb eigenlijk weinig uitgevoerd zaterdag, ik heb koffie gedronken met een vriend en daarna was Johan klaar met werken. We hebben The Voice of Holland teruggekeken van vrijdagavond (ik had al half gekeken vrijdag maar vond het niet zo erg om het nog een keer te zien) en zijn vervolgens naar Oud-Beijerland geweest (en oh ja, even langs de supermarkt voor wat dingetjes) om een nieuwe printer te kopen. Hier werd ik héél blij van, want onze printer was al een tijdje kapot en ‘m uit elkaar halen, alles schoonmaken en weer in elkaar zetten en nog eens proberen hielp niet en de garantie was allang verlopen dus… Tijd voor een nieuwe. Sinds ik weer studeer moet ik best wel veel printen en het is zó irritant als je steeds bij anderen thuis moet printen omdat je geen (werkende) printer hebt. Ik ben dus erg blij met onze nieuwe printer. Het is maar dat je het weet.

Vervolgens vonden we het wel tijd voor koffie, want het was al het einde van de middag. We zijn terechtgekomen bij Zonder MeerJe kan hier terecht voor koffie met wat lekkers, lunch en op een aantal avonden ook voor avondeten (‘wat de pot schaft’). We wilden hier al een tijdje naartoe maar liepen er steeds langs, omdat het een beetje achteraf zit. Gelukkig staat vooraan het straatje waar het lunchcafé zit een bord en dat zagen we deze keer wél voordat we al ergens anders koffie hadden gedronken. Bij Zonder Meer werken in de keuken en in de bediening mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Zulke concepten vind ik altijd heel erg tof, het is zo leuk om te zien met hoeveel plezier en liefde alles voor je wordt bereid en gebracht. Als je in de buurt bent zou ik er zeker eens heengaan! De latte macchiato en de warme chocolademelk waren in ieder geval heel lekker, net als de chocoladebol met warme chocoladesaus. Aanrader!

image-2015-10-02 (3)

’s Avonds hebben we niets meer gedaan eigenlijk, we hebben een film half gekeken op tv (The Incredibles – ik had ‘m wel eens gezien en dacht dat ik ‘m toen heel leuk vond, maar nu vond ik er eigenlijk weinig aan haha) en omdat we allebei erg moe waren zijn we vroeg naar bed gegaan (waar ik eerst nog een tijdje in de Flow Illustratiespecial heb gelezen).

Zondag zijn we eerst naar de kerk geweest en dat was fijn. Daarna hebben we thuis even wat gedronken en gegeten – en ik heb twee lessen afgemaakt die ik deze week ga geven op mijn stageschool – en vervolgens zijn we naar Utrecht gegaan, voor de verjaardag van Selene en haar vriend Jasper. Ik zou al eerder een keer met Selene afspreken, maar het kwam er steeds niet van en toen nodigde ze ons uit voor haar verjaardag. Superleuk natuurlijk! Het was heel gezellig en we hebben echt een leuke middag gehad. Selene, ook via deze weg bedankt voor je gastvrijheid en gezelligheid! Oh, en natuurlijk voor de boeken – ze had allemaal boeken over geschiedenis en onderwijs voor me liggen. Ik ben benieuwd! 🙂

image-2015-09-06 (3)

Vervolgens zijn we via de Mac weer teruggereden en omdat het al best wel laat was zijn we in één keer doorgereden naar Oud-Beijerland, want we hadden ook nog Bijbelstudie. Het was de eerste keer van het seizoen (is bij ons één keer in de vier weken op zondagavond) en het was weer een gezellige avond. De balans tussen gezellig en serieus is bij ons altijd erg goed in de groep en dat vind ik heel fijn. Het ging deze keer over vergeving, best een moeilijk onderwerp maar wel erg interessant. Aan het eind van de avond waren we allebei weer erg moe dus we zijn niet meer gebleven voor een hapje en een drankje, maar lekker naar huis en naar bed gegaan.

En dat was mijn weekend! Ha. Ik hoop dat jullie het wel leuk vonden om te lezen – en houden van random foto’s om het artikel, waar ik eigenlijk geen foto’s bij heb, een beetje te ‘breken.’ Hoe was jouw weekend?

Advertentie

Een gedachte over “Het afgelopen weekend.

  1. Haha de Mac. Doet me denken aan vorige week woensdag voordat we naar Take That gingen, want toen zijn we ook langs de Mac gereden. Daar was ik al heeeeeeel lang niet meer geweest en toen ik mijn tanden in mijn hamburger zette wist ik weer waarom hahahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.