We gingen weer eens wandelen (plus afsluiting september).

… en ik maakte weer wat foto’s. Dit keer wandelden we (dat zijn natuurlijk Johan en ik) in het natuurgebiedje bij Strijensas, hier op het eiland. We zijn hier wel eens vaker geweest en vinden het een mooi gebied. Ik maakte wat foto’s die ik vandaag met jullie wil delen. Vervolgens vermaakte ik me naast het wandelen ook met het klooien met de macro-stand van mijn camera; binnenkort komen hier nog wat foto’s van online.

image-2015-09-28 (1) image-2015-09-28 (2)

De foto’s in dit artikel maakte ik bij de lichtopstand (een soort vuurtorentje). Dit is naast de haven van Strijensas. Aan de overkant ligt het industriegebied van Moerdijk.

image-2015-09-28 (3) image-2015-09-28 (4)

Terwijl Johan naar boven klom (je kan via een trapje de lichtopstand beklimmen), genoot ik beneden van de zon. Ik wilde wel naar boven klimmen, maar halverwege de open trap durfde ik niet meer en koos ik ervoor om dan maar weer naar beneden te gaan. Haha. Daar vermaakte ik me overigens ook prima – dat ik zo gekweld kijk op de foto komt doordat de zon in mijn ogen scheen.

image-2015-09-28 (5) image-2015-09-28 (6)

image-2015-09-28

Zoals je ziet, was er genoeg om naar te kijken en van te genieten. In het natuurgebiedje zelf heb ik eigenlijk alleen maar detailfoto’s gemaakt, die komen over een paar dagen online!

Afsluiting van september 
Het is vandaag de laatste dag van september en ik kan zeggen dat het gelukt is: ik heb de hele maand iedere dag een artikel online gezet! Ik heb niet iedere dag geschreven, want daarvoor had ik het doordeweeks vaak te druk. Dan schreef ik een aantal artikelen vooruit, zodat er ook content online zou staan als ik geen tijd had om te schrijven. Ik had gelukkig heel veel inspiratie deze maand (daarom durfde ik de uitdaging ook aan te gaan) en dus is het gelukt. Het is fijn om iedere ochtend even op je blog te kijken en weer een nieuw artikel te zien staan. Bedankt voor al jullie reacties van deze maand en nieuwe volgers: welkom! Hartstikke leuk dat jullie me allemaal volgen en als je een ‘losse lezer’ bent vind ik je net zo leuk en ben je net zo welkom! Komende maand ga ik ook weer proberen om zoveel mogelijk te schrijven en leuke artikelen online te zetten!

2 gedachtes over “We gingen weer eens wandelen (plus afsluiting september).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.