Leuke vooruitzichten.

Ik hou van plannen maken en dan natuurlijk vooral van het maken van leuke plannen. Als je leuke vooruitzichten hebt kom je de wat saaiere dagen vaak ook wat makkelijker door. Daarom leek het me wel weer eens tof om wat leuke vooruitzichten voor de komende tijd met jullie te delen, want de laatste keer dat ik dat deed was alweer in juni!

image-2015-09-06 (4)

  • Meer lesgeven en mezelf steeds meer ontwikkelen als docent. Dit is een leuk maar ook een spannend vooruitzicht. Momenteel geef ik aan één klas les (vwo 2), maar dat ga ik tot december opbouwen naar vier klassen, dan geef ik in totaal 8 uur les per week.
  • Uit eten en een barbecue (of iets dergelijks). Vandaag (als dit online komt) gaan we uit eten met onze Bijbelstudie-groep, als start van het nieuwe seizoen. En volgende week heb ik een barbecue (of iets anders, maar in ieder geval lekker eten, haha) van het museum waar ik werk. Dit is voor alle vrijwilligers en bestuursleden (met partners) van het Rien Poortvlietmuseum en het Landbouwmuseum.
  • Een week vrij – althans, geen college op de Hogeschool. Dat is over een paar weekjes al, want dan hebben de docenten een vergader- en studieweek (of in ieder geval iets in die richting). Daarom zijn er dan geen colleges en dat is ook wel eens lekker.
  • Naar het verlaten Land van Ooit. Dit is tegenwoordig open als wandelpad en Johan en ik willen hier heel graag nog een keer naartoe. Ik weet niet precies wanneer we gaan, maar in ieder geval binnenkort en uiteraard zien jullie dat dan weer terug hier op mijn blog! We willen ook nog een keer terug naar Doel (een dorp vlakbij Antwerpen), de vorige keer dat we hier waren was vorig jaar en toen regende het, dus we willen het graag nog een keer bekijken als het wat mooier weer is.
  • In de herfstvakantie (volgende maand) heb ik geen colleges én hoef ik geen stage te lopen. Lekker een weekje vrij dus. Ik weet nog niet precies wat ik allemaal wil gaan doen maar ik ga op donderdagavond naar een concert van Herman van Veen, samen met een vriend. Hier heb ik heel veel zin in!

Er staan dus weer genoeg leuke dingen op de planning waar ik hopelijk ook weer wat bloginspiratie uit haal. Voor de komende dagen die de maand september nog telt zoek ik trouwens ook nog leuke onderwerpen om over te schrijven, want ik ga iedere dag bloggen zoals jullie weten. Dus als je nog iets leuks weet waar ik over kan schrijven, laat dat dan even weten in een reactie of een mailtje! 🙂

Advertentie

Een gedachte over “Leuke vooruitzichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.